H Ντόρτμουντ... ξεφτιλίζει πολλούς με τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Παρί

H Ντόρτμουντ... ξεφτιλίζει πολλούς με τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Παρί
Photo Credits: INTIME

Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστιζαν τα εισιτήρια για όποιον ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά την πρώτη αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντόρτμουντ ήταν πιο αποτελεσματική, η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε αρκετές ευκαιρίες και η γερμανική ομάδα νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκλας Φίλκρουγκ, για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Η Μπορούσια απέδειξε ξανά πως είναι πάντα το αφεντικό όταν παίζει στο σπίτι της, το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», καθώς μετράει πλέον επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα έντεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για άλλη μια φορά η ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Βετσφαλών ήταν εντυπωσιακή και οι εικόνες ειδικά από το «κίτρινο τείχος» έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν θαυμασμό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα 81.365 εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ενώ οι αιτήσεις για ένα… μαγικό χαρτάκι έφτασαν τις 600.000!

Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι οι χαμηλές τιμές των εισιτηρίων, σε σύγκριση με το πόσο πληρώνουν οι οπαδοί άλλων ομάδων για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Για τους ανήλικους υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια από 12 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό εισιτήριο για τους ενήλικες δεν ξεπερνούσε τα 80 ευρώ.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X