Ο Ρονάλντο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του

Θέλει ανανέωση μέχρι το 2027 ο Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Τα 51 γκολ και τις 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να εντυπωσιάζει το ποδοσφαιρικό κοινό με τις πολύ καλές εμφανίσεις του αλλά και με τις επιδόσεις του, δείχνοντας ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σταρ μετά και την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Αλ Νασρ με την Αλ Ετιφάκ για το πρωτάθλημα έφτασε τα 51 γκολ και τις 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τόσο με τη φανέλα της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία όσο και με αυτής της Πορτογαλίας.

Επιπλέον, ο CR7 έχει την ευκαιρία να βελτιώσει κι άλλο την στατιστική του καθώς η Αλ Νασρ πριν από το τέλος της χρονιάς θα βρεθεί αντιμέτωπη και με τις Αλ Ιτιχάντ και Αλ Ταβόν.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ρονάλντο με τους Σαουδάραβες εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει σε παλαιότερες δηλώσεις του ότι τότε θα αποφασίσει αν θα κρεμάσει τα παπούτσια ή αν θα προσπαθήσει να δώσει μία τελευταία παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X