ΑΕΚ: Νέα ήττα (12-8) από τον ΠΑΟΚ και τώρα η β' φάση!

Εικόνες από το ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 12-8 από τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 12-8 γνώρισε στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 14ης εξ αναβολής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ θα μπει στο Group 2 της Β’ Φάσης της Α1 με 7 βαθμούς. Στο ίδιο Group θα βρει Παλαιό Φάληρο, Εθνικό Πειραιώς και ΟΦΘ από το δικό της όμιλο, καθώς και τους ΑΝΟΓ, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Χανίων και ΝΟ Χίου. Η «Ένωση» δεν θα αναμετρηθεί ξανά με τις ομάδες από την Α’ Φάση, αλλά μόνο με τις ομάδες που προέρχονται από τον Α’ Όμιλο.

Στα αγωνιστικά, το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε ο Γιάννης Μαρινάγης, στο 6:40, ενώ ο Γιάννης Κεχαλάρης ισοφάρισε στο 6:13, με τον Μαρινάγη να σκοράρει ξανά περίπου ένα λεπτό αργότερα για το προβάδισμα της «Ένωσης». Ο Μαρίν Ντέλιτς στο 4:27 ισοφάρισε σε 2-2, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Λούις Αράγια στην επόμενη επίθεση για το 2-3, με τον Τσολακούδη να ισοφαρίζει σε 3-3. Τα ηνία στην ΑΕΚ έδωσε στα 50 δευτερόλεπτα του πρώτου οκταλέπτου ο Άρης Μαυρωτάς (3-4), σε ένα χορταστικό οκτάλεπτο. Ύστερα, ο Ντέλιτς ισοφάρισε στο 6:49, ενώ ο Λούις Αράγια έγραψε το 4-5 για την ΑΕΚ στο 3:34, με τον Σάλεχ να ισοφαρίζει εκ νέου για τους Θεσσαλονικείς στα 48 δευτερόλεπτα του δεύτερου οκταλέπτου (5-5).

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ με Ντέλιτς, Κεχαλάρη και Κούπμαν να σκοράρουν, έκανε 8-5, με την ΑΕΚ να μειώνει στο γκολ με Βούκσεβιτς και Μαρινάγη, όμως ο Ντέλιτς στο 1:42 με πέναλτι έγραψε το 9-7, πριν μειώσει ο Χρήστος Σιαμάς σε 9-8 στο 1:17. Ο Τζέσε Κούπμαν, ωστόσο, στα 57 δευτερόλεπτα, σκόραρε εκ νέου για το 10-8 των «ασπρόμαυρων» στο παιχνίδι. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, Ντέλιτς και Τσολακούδης διαμόρφωσαν το τελικό 12-8 υπέρ του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 12-8
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-1, 5-3, 2-0
ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Νίκος, Καπράγκος, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Πολυμέρης, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καρατζάς.
ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς 1, Σιαμάς Γιώργος, Σιαμάς Παναγιώτης, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 2, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρήστος 1, Μαρινάγης 3.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X