ΑΕΚ: Μόνο για τη νίκη (14:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Ποσειδώνιο»

Εικόνες από το ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στις 14:30 στο «Ποσειδώνιο»  κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται σήμερα η ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 14:30 τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν μόνο στη νίκη, ώστε να μπουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στο Group 2 της Β’ Φάσης, όπου θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι οφ και την αποφυγή των πλέι άουτ. Στην τελευταία αγωνιστική ημέρα της Α’ Φάσης, άλλωστε, θα ξεκαθαρίσουν πλήρως οι ομάδες που θα χωριστούν στα δύο Groups της Β’ Φάσης.

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με την δεύτερη φάση, από τις 2 Μαρτίου, λόγω της συμμετοχής της Εθνικής μας Ομάδας αρχικά στο Ευρωπαϊκό και κατόπιν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στην Β’ Φάση, σχηματίζονται δύο νέοι Όμιλοι. Ο G1 με τους 4 πρώτους του Α’ και Β’ Ομίλου της πρώτης φάσης (σύνολο 8) και ο G2 με τις υπόλοιπες ομάδες των ίδιων Ομίλων (σύνολο 8). Οι μονοί αγώνες ολοκληρώνονται στις 17 Απριλίου και ακολουθούν τα play in και τα play out.

Αγωνιστικά, ο Νίκος Βενετόπουλος καταστρώνει τα σχέδιά του με στόχο να περιορίσει τα ατού των γηπεδούχων έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Στν αποστολή βρίσκονται οι εξής αθλητές: Ασβεστής, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς, Σιάμας Γ., Σιάμας Π., Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιάμας Χ., Μαριγάνης.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X