Πογέτ υπέρ Βαλβέρδε για την μπουνιά στον Μπαένα: «Θα είχα κάνει το ίδιο»

Πογέτ υπέρ Βαλβέρδε για την μπουνιά στον Μπαένα: «Θα είχα κάνει το ίδιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δηλώσεις του ο Γκουστάβο Πογιέτ στήριξε τον Φεδερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος έριξε μπουνιά στον Άλεξ Μπαένα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ.

Ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία, καθώς φέρεται να δέχτηκε επίθεση μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάκο Μπερναμπέου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 21χρονος, Μπαένα, ήταν καθ’ οδόν προς το λεωφορείο της ομάδας και ο άσος της «βασίλισσας» τον πλησίασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο, με την δικαιολογία ότι πριν από λίγο καιρό ο παίκτης της Βιγιαρεάλ του είχε μιλήσει άσχημα για το αγέννητο παιδί του.

«Αν δω αυτό που συνέβη από την πλευρά του Βαλβέρδε, θα είχα κάνει το ίδιο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι μπορεί να συνέβη. Αν έγινε κάτι άλλο, θα το δούμε, υπάρχει έρευνα. Υπάρχει όριο σε όσα μπορεί να λέει κάποιος» σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «ΑS» και στηρίζοντας τον συμπατριώτη του.

Ο Πογιέτ, μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ο Βαλβέρδε δεν είναι ένας παίκτης που συνηθίζει να… δίνει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του και για να ξέφυγε σημαίνει πως υπήρξε πρόκληση από την άλλη πλευρά. «Θα πρέπει να περιμένουμε. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Καθένας αντιδρά διαφορετικά, κάποιοι με όχι ωραίο τρόπο» κατέληξε ο Ουρουγουανός προπονητής.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X