Φίγκο: «Είχα τα πάντα στην Μπαρτσελόνα, αλλά υπήρχε ένα όραμα στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Φίγκο: «Είχα τα πάντα στην Μπαρτσελόνα, αλλά υπήρχε ένα όραμα στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Φίγκο σχολίασε την ιστορία της «προδοσίας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ιστορία έχει μείνει η μεταγραφή του Λουίς Φίγκο από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2000, με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η εποχή των «γκαλάκτικος» στους Μαδριλένους.

Σήμερα, ο Πορτογάλος σταρ παραδέχεται πως «ήμουν ένα πειραματόζωο» του σύγχρονου ποδοσφαίρου, με το οποίο οι μεταγραφές πλέον πέρασαν σε άλλο επίπεδο και τα ποσά άρχισαν να ξεφεύγουν σε εξωπραγματικά επίπεδα.

Παράλληλα, όμως, ο Φίγκο αναγνωρίζει πως πλήρωσε το τίμημα μίας τέτοιας απόφασης, αφού στη Βαρκελώνη είχε όλα όσα ήθελε ως ποδοσφαιριστής και γοητεύτηκε από το όραμα του Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Είχα τα πάντα στη Μπαρτσελόνα, αλλά σκέφτηκα πως δεν πρόκειται να πάω σε μία ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Αν δεν ήταν η Ρεάλ, ίσως να μην είχα πάει. Ήταν μία πρόκληση για εμένα, μία απόφαση που με έπεισε πως είμαι σημαντικό κομμάτι ενός νέου πρότζεκτ», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος χαφ.

«Αυτές τις μέρες, υπάρχει περισσότερη προστασία. Ένιωθα σαν να έδινα συνέντευξη Τύπου κάθε μέρα. Αυτό ήταν το τίμημα της απόφασής μου. Όμως δεν αρέσει σε όλους ο Θεός, πώς γίνεται εγώ να αρέσω σε όλους», πρόσθεσε.

Σχετικά με την πρώτη επιστροφή του στο Καμπ Νου, υπογράμμισε: «Η μόνη μου ανησυχία αφορούσε τη σωματική μου ακεραιότητα. Αλλά πρόκειται για ποδόσφαιρο και εδώ δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X