ΑΕΚ: Νέο αίτημα προς την ΕΟΚ -«Ζητούμε το Πρακτικό της απόφασης»

ΑΕΚ: Νέο αίτημα προς την ΕΟΚ -«Ζητούμε το Πρακτικό της απόφασης»
Photo Credits: INTIME

Νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι με το Περιστέρι

Η ΑΕΚ καταθέτει νέο αίτημα προς την ΕΟΚ!

Η «Βασίλισσα» κατέθεσε σήμερα αίτημα για την αναβολή της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, για να αναβληθεί μία αναμέτρηση θα πρέπει τέσσερις παίκτες να νοσούν από κορωνοϊό και αυτή τη στιγμή από την «Ένωση» θα λείπουν οι Δημήτρης Μαυροειδής και ένας ακόμα που βγήκε θετικός σήμερα.

Ετσι, η Ενωση με νέα της ανακοίνωση ζητά από την ΕΟΚ το το Πρακτικό της απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου, βάσει του οποίου απερρίφθη το αίτημά αναβολής του αγώνα με το Περιστέρι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

H AEK BC ενημερώνει, ότι υπέβαλε νέο αίτημα προς την ΕΟΚ.

Με το νέο αίτημα, ζητούμε το Πρακτικό της απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου, βάσει του οποίου απερρίφθη το αίτημά μας για αναβολή της αποψινής αναμέτρησης με Περιστέρι, για νομική κάλυψη στην περίπτωση, που ο οιοσδήποτε δύναται να κινηθεί εναντίον της εταιρίας μας.

Υπενθυμίζεται, ότι είχαμε ενημερώσει έγκαιρα τα θεσμικά όργανα για τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην ομάδα μας, η οποία ήδη βρισκόταν σε υψηλή επιτήρηση, με ασθενή μέλη (με COVID-19), ή εμπύρετα μέλη-αθλητές της.

Επίσης, η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι αυτή την ώρα, ήτοι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, πραγματοποιείται στα Άνω Λιόσια, τρίτος κατά σειρά έλεγχος, με τη διαδικασία PCR – Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού (Μέθοδος Μοριακού Ελέγχου) για την Ομάδα μας και τα στελέχη της.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X