Χατζηαντωνίου στο enwsi.gr: «Η ομάδα βγάζει μέταλλο»

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στο φιλικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ- VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ δείχνει μια συνεχή βελτίωση κάτι που ικανοποιεί τον προπονητή της ΑΕΚ, Άκη Χατζηαντωνίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και το τρίτο τρίποντο που την εδραίωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου της, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης».

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου που ανεβαίνει συνεχώς δείχνει πως μπορεί να είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Η νίκη επί του Πανιωνίου απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η ΑΕΚ διαθέτει μέταλλο και ταλέντο, κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής της Άκης Χατζηαντωνίου μιλώντας στο enwsi.gr: «Η ομάδα αποκτάει μέταλλο και αυτό με ικανοποιεί. Οι παίκτες μου δεν τα παρατάνε ποτέ και αυτό φάνηκε και στο τρίτο σετ που το κερδίσαμε με 35-33. Όπως έχω πει η φετινή ομάδα διαθέτει ταλέντο και πολύ μέλλον. Αντιμετωπίσαμε και σημαντικές απουσίες αλλά ούτε αυτό μας λύγισε» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ αγωνίστηκαν για δεύτερη φορά την ίδια μέρα ενισχύοντας την Κ21 στον σημαντικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ πέτυχε και εκεί μεγάλη νίκη επικρατώντας με 3-1 σετ στο «Π. Γιαννακόπουλος» για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ, δείχνοντας για μια ακόμη φορά πως ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ στο οποίο επενδύει για τα επόμενα χρόνια.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X