Μπέος: «Ηρθε η ώρα να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, να διακοπεί το παιχνίδι» (VIDEO)

Μπέος: «Ηρθε η ώρα να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, να διακοπεί το παιχνίδι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με δήλωσή του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, ζήτησε την άμεση διακοπή του αγώνα και περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Η θέση της ΠΑΕ Βόλος είναι ότι προέχει η ασφάλεια των ανθρώπων και όχι μιας μερίδας αλητών. Δεν ευθύνεται ο Άρης, αλλά η κατάσταση που υπάρχει. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στο γήπεδο. Δίπλα σε παιδάκια επτά ετών να βλέπεις να σκάνε κροτίδες, είναι ντροπή και λυπηρό.

Ένας αγώνας δεν έχει σημασία μετά από αυτά. Καλώ τον Αυγενάκη και τη διοργανώτρια αρχή που δεν ξέρω τι κάνουν να γυρίσουμε σελίδα και να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Είναι θεατές. Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο. Η αστυνομία ήταν απούσα, να διακοπεί το παιχνίδι τώρα. Μέχρι χθες κόψαμε 287 εισιτήρια και κλείσαμε τα εκδοτήρια. Καταλαβαίνετε τι έγινε απ’ έξω τα σπάσανε όλα».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X