Nothing Shower: Ένα νέο trend που προβληματίζει – Στο TikTok κάνουν ντους χωρίς σαπούνι και, για κάποιον λόγο, τους βοηθάει (VIDEO)

Nothing Shower: Ένα νέο trend που προβληματίζει – Στο TikTok κάνουν ντους χωρίς σαπούνι και, για κάποιον λόγο, τους βοηθάει (VIDEO)

Τι συμβαίνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πολλούς από εμάς, το ντους είναι ιερό. Ναι, το κάνουμε με μία αποστολή: Να λουστούμε, να κάνουμε ένα body scrub, να νιώσουμε φρέσκοι και καθαροί. Μερικές φορές, όμως, ίσως το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να καθίσουμε κάτω από το νερό, χωρίς λόγο. Το TikTok έδωσε όνομα και σε αυτό – το είπε “nothing shower” και, επιτέλους, κάποιος μιλά για το πόσο σωτήριο μπορεί να είναι.

Το nothing shower είναι το ακριβώς αντίθετο από του everything shower. Τι είναι το everything shower; Αυτό που κρατά ώρα, μέχρι να παγώσει το καυτό νερό, και κάνουμε τα πάντα – μάσκες μαλλιών, μάσκες προσώπου, αποτρίχωση και, γενικά, χαμό. Και όταν βγαίνουμε, είναι λες και ξαναγεννηθήκαμε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X