Σούπερ πρεμιέρα για την ΑΕΚ Β', κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα! (VIDEO)

Σούπερ πρεμιέρα για την ΑΕΚ Β', κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με γκολ του Χριστόπουλου στο 86ο λεπτό κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς κέρδισε με 1-0 την Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε την κατοχή της μπάλας και δεν επέτρεψε στην Καλαμάτα να γίνει απειλητική μπροστά από την εστία του Χατζηεμμανουήλ με Λάτσι και Κορνέζο να καθαρίζουν τις φάσεις.

Μετά το 65ο λεπτό η ΑΕΚ Β’ ανέβασε στροφές στον αγωνιστικό χώρο και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες πριν το γκολ του Χριστόπουλου.

Στο 65ο λεπτό, η κεφαλιά του Σαμπανάζοβιτς σε φάουλ του Μπακάκη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 75ο λεπτό ο Παπατόλιος επενέβη σωτήρια προ του Κοσίδη σε συρτή σέντρα του Μιτάι. Στο 85′ ο Μιτάι σημάδεψε τη συμβολή των δοκών του Ταΐρη για να έρθει το 1-0 της Ένωσης στο 86ο λεπτό. Ο Χριστόπουλος που είχε μπει στο ματς λίγο νωρίτερα κυνήγησε την μπαλιά του Κοσίδη, πρόλαβε πρόλαβε Παπατόλιο και Ταΐρη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλαμάτας.

Η ΑΕΚ Β’ πήρε το προβάδισμα, ωστόσο στο τέλος χρειάστηκε και τον τερματοφύλακα, Χατζηεμμανουήλ να κάνει μία σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ με τον Μαρκόφσκι στις καθυστερήσεις για να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» το τρίποντο.

ΑΕΚ Β’-Καλαμάτα 1-0

Δείτε πως μετέφερε και σχολίαζε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr

ΑΕΚ Β (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζο, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπακάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης (90′ Μ. Αρβανίτης), Γερολέμου (79′ Μουστακόπουλος), Γιούσης (79′ Χριστόπουλος), Ιατρούδης (60′ Κοσίδης), Μιτάι.

Καλαμάτα (Ν. Αναστόπουλος): Ταΐρη, Μαβινγκά, Τσελεπίδης (45′ λ.τρ. Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος (78′ Νάνι), Κόκκορης (71′ Μαρκόφσκι), Λουκίνας.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X