Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (ΦΩΤΟ)

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενημέρωσε μέσω social media οτι θα αποχωρήσει από την Μπέτις το καλοκαίρι, καθώς και ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίτλους τέλους μετά από μία σπουδαία καριέρα βάζει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που ανακοίνωσε μέσω social media πως αποχωρεί από την Μπέτις στο τέλος της σεζόν και πως αποσύρεται από την ενεργό δράση!

Ο έμπειρος Έλληνας στόπερ έγραψε μεταξύ άλλων πως «τον Οκτώβριο του 2023 αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση να έρθω σε αυτήν την ομάδα, ήταν για μένα μια μεγάλη πρόκληση, να αλλάξω χώρα, ομάδα, πρωτάθλημα, σπίτι. Η Μπέτις έγινε οικογένεια για μένα, όλοι με καλωσόρισαν λες και ήμουν εδώ χρόνια. Αγάπησα την πόλη, την ομάδα. Αλλά η ζωή μακριά από την οικογένειά μου είναι αυτό που βάζει τέλος σε αυτήν την πορεία. Έτσι, είμαι χαρούμενος που η δική μου ποδοσφαιρική καριέρα θα τελειώσει στην Μπέτις και το ισπανικό πρωτάθλημα».

Οι «βερδιμπλάνκος» έχουν ακόμα δύο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου ο 36χρονιος αμυντικός αναμένεται να παίξει για τελευταία φορά μετά από μία πλούσια καριέρα 19 ετών, που τον είδε να παίζει εκτός από την Ελλάδα, σε Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sokratis Papastathopoulos (@sokratispapa.official)

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X