Η Τσιλιγγίρη παραδέχτηκε τα πολλά προβλήματα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Η Τσιλιγγίρη παραδέχτηκε τα πολλά προβλήματα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων
Photo Credits: INTIME

Η πρόεδρος του ΣΕΦ έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων και για το κλειστό των Λιοσίων

Η Χριστίνα Τσιλιγγίρη ως πρόεδρος του ΣΕΦ έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στον over-fm και μεταξύ άλλων μίλησε και για το γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όπως είναι γνωστό, αφού ανέλαβε η ΑΕΚ την ανακαίνιση του κλειστού, παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα στις υποδομές του γηπέδου που για να λυθούν έπρεπε να ξοδευτούν αρκετά χρήματα. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από την ΑΕΚ που είναι ο ενοικιαστής του γηπέδου αλλά από τον ιδιοκτήτη που είναι το κράτος. Σε μια αποστροφή του λόγου της είπε τα εξής:

«Εύχομαι να λυθούν και τα πολλά προβλήματα για την ΑΕΚ αναφορικά με τα Λιόσια. Μιλάμε για μια συνολική ανάπλαση που χρειάζεται άμεση παρέμβαση. Επιπλέον είναι η οροφή, το δάπεδο ο περιβάλλοντας χώρος. Ο χρόνος που θα διανύσουμε θα έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις»

Ουσιαστικά η πρόεδρος του ΣΕΦ, που στηρίζει από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της Ένωσης, δικαιολόγησε το κονδύλι που οφείλει να δώσει η Περιφέρεια για την ανάπλαση του γηπέδου και μέχρι στιγμής απορρίπτεται από τα θεσμικά δικαιοδοτικά όργανα, τορπιλίζοντας την εξέλιξη-επιβίωση του όλου εγχειρήματος που έχει αναλάβει η ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι το κονδύλι αυτό δεν έχει να κάνει με την ΑΕΚ και το συνολικό ποσό θα αξιοποιηθεί από την διοίκηση του ΣΕΦ για να διορθώσει όλα τα σοβαρά προβλήματα που έχει το κλειστό των Λιοσίων όπως η οροφή και ο περιβάλλοντας χώρος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X