Ιδανική πρεμιέρα για την ΑΕΚ- Συνέτριψε (16-8) το Παλαιό Φάληρο

Εικόνες από το ΑΕΚ- ΑΟ Παλαιού Φαλήρου
Photo Credits: INTIME

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που επικράτησε με 16-8 του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη με φόρα από τις καλές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις επιβεβαίωσε με την εμφάνιση της πως φέτος έχει μεγάλες δυνατότητες. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ συγκεντρωμένη το παιχνίδι και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 με τον Βούκσεβιτς ενώ στο πρώτο οκτάλεπτο είχαν πετύχει άλλα δύο γκολ αποκτώντας ένα σαφές προβάδισμα. Το Φάληρο κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά λίγο πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου μειώνοντας σε 4-1.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή για την ομάδα του Δημήτρη Μάζη που φρόντισε ουσιαστικά να «χτίσει» μια διαφορά ασφαλείας. Με τους Κριγιέστορατς, Δίπλαρο και Μαυρωτά έφτασε στο +8 κάνοντας το 10-2. Μια αποβολή και ένα χαμένο πέναλτι των «κιτρινόμαυρων» έδωσε την ευκαιρία στους «φιλοξενούμενους» να μειώσουν σε 10-3. Στην επόμενη φάση ο Φλέγκας απέκρουσε πέναλτι και ο Δίπλαρος στην αντεπίθεση έγραψε το 11-3. Το Φάληρο κατάφερε να πετύχει ένα γκολ με το 11-4 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Διατήρησε την διαφορά

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αποβολές αλλά και χαμένες επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα με την ΑΕΚ να διατηρεί ωστόσο το προβάδισμα της. Το Φάληρο κατάφερε να ψαλιδίσει την διαφορά μειώνοντας σε 13-7 αλλά ο Τσατάλιος ένα γκολ σε καθοριστικό σημείο έκανε το 14-7 δίνοντας ξανά ..αέρα εφτά τερμάτων στην ομάδα του. Ο Παπάκος τρία λεπτά πριν το τέλος του οκταλέπτου πέτυχε ένα ακόμη όμορφο γκολ στην αντεπίθεση ενώ ο Τσιστράκης έγραψε το 16-7. Στα τελευταία λεπτά η «Ένωση» πέτυχε ένα ακόμη γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 16-8.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 7-3, 2-3, 3-1

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 2, Κριγιέστορακ 4, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης 3, Τσαταλιός 4, Παπάκος, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος 1, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Σταμέλος

ΑΟΠΦ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σείν, Καλής, Κλήμος 2, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος 2, Ντε Φρέιτας 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης 1, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές

Δείτε πως μετέδωσε το enwsi.gr την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΚ-ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X