«OPAP Arena»: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού, ποιές εταιρίες κέρδισαν (ΦΩΤΟ)

«OPAP Arena»: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού, ποιές εταιρίες κέρδισαν (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Περιφέρεια Αττικής με μεγάλη καθυστέρηση ενέκρινε την προμήθεια εξοπλισμού για την «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνειρο της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι κάτι το οποίο προσμένουν με απίστευτη αγωνία όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί πολλά «περίεργα» και «ανεξήγητα».

Στις 23 Σεπτεμβρίου είχε προκύψει ένα θέμα με την Περιφέρεια Αττικής και τον ηλεκτροτεχνολογικό εξοπλισμό της «OPAP Arena».

Τότε από πλευράς των «κιτρινόμαυρων» είχε διαρρεύσει πως παρότι η Περιφέρεια Αττικής με προσωπική φροντίδα του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη είχε κινηθεί πολύ γρήγορα και η σχετική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ υπογράφτηκε στις 18 Ιουνίου και στη συνέχεια προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, αυτός έχει καθυστερήσει πάρα πολύ να ολοκληρωθεί.

Μερικές μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό, ότι εν τέλει έμειναν δύο εταιρείες προκειμένου να διεκδικήσουν το έργο (η Cosmote και η Neurosoft). Εξελίξεις επί του θέματος υπήρξαν μόλις χθες!

Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε στη «Διαύγεια» εγκρίθηκαν τα πρακτικά 2/2021 και 3/2021 της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού «Προμήθεια εξοπλισμού για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ» και αναδείχθηκαν οι μειοδότες του διαγωνισμού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι δύο προαναφερόμενες εταιρείες θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση του έργου. Συγκεκριμένα, η Cosmote με προσφορά 8,5 εκατ. ευρώ θα αναλάβει τις εγκαταστάσεις συστημάτων δικτύωσης, πληροφορικής και ασφάλειας, καθώς και τις εγκαταστάσεις ήχου εικόνας, οπτικοαουκουστικών μέσων και τηλεοπτικής μετάδοσης!

Σε ό,τι αφορά στη Neurosoft θα αναλάβει τα μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα, τα τοπικά μέσα κατάσβεσης, τις εγκαταστάσεις φωτισμού, τον κλιματισμό, τους πίνακες φωτισμού, κίνησης και αυτοματισμού και τον αρχιτεκτονικό (αθλητικό) εξοπλισμό, με προσφορά ύψους 2,9 εκατ. ευρώ.

«OPAP Arena»: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού, ποιές εταιρίες κέρδισαν (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X