ΑΕΚ: Κονδύλι 900.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο στα Λιόσια

ΑΕΚ: Κονδύλι 900.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο στα Λιόσια
Photo Credits: INTIME

Η περιφέρεια Αττικής θα συνδράμει στην ανακαίνιση του κλειστού

Το γήπεδο της ΑΕΚ στα Ανω Λιόσια βρίσκεται σε στάδιο ανακαίνισης και σε αυτό αναμένεται όπως είναι εύλογο, να συμβάλλει και η Περιφέρεια Αττικής. Η ΑΕΚ παρέλαβε ένα γήπεδο που δεν είχε συντηρηθεί σωστά για χρόνια και τα προβλήματα που ανακυπτούν καθημερινά, δεν μπορούν να επιβαρύνουν τον ενοικιαστή, δηλαδή την Ενωση.

Για αυτό την προηγούμενη Τρίτη (31/8), μέσω τηλεδιάσκεψης ενέκρινε κατά πλειοψηφία κονδύλι 899.248 Ευρώ για την «Προμήθεια και εγκατάσταση απαραίτητων υλικών για την στεγανοποίηση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Άνω Λιοσίων».

Οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν, σύμφωνα με την εγκεκριμένη, από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦ, μελέτη είναι (συνοπτικά) οι ακόλουθες:

• Προμήθεια- εγκατάσταση υγρομόνωσης πολυουρεθάνης επί της οροφής, για τη στεγανοποίησή της
• Προμήθεια- εγκατάσταση ξύλινου παρκέ FIBA, παρελκόμενων αρένας, ειδών αλουμινίου,
ελαιοχρωματισμός.
• Προμήθεια- εγκατάσταση συστήματος ticketing.
• Προμήθεια- εγκατάσταση ηλεκτρονικών πινάκων, συστήματος φωτισμού, ήχου κτλ
• Προμήθεια – εγκατάσταση ειδών αποδυτηρίων και ειδών υγιεινής.

Η διοίκηση του ΣΕΦ, στην οποία ανήκει ουσιαστικά το κλειστό των Ανω Λιοσίων, θα χειριστεί αυτό το κονδύλι για να διορθώσει τα δομικά προβλήματα που έχει το γήπεδο, ώστε να μπορέσει μετά η ΑΕΚ να το διαμορφώσει σύμφωνα με τα σχέδια της. Να ξεκαθαρίσουμε εδώ, ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει καμία εμπλοκή στη διάθεση των χρημάτων, τα οποία θα δοθούν από την Περιφέρεια προς τη διοίκηση του ΣΕΦ.

Ειδικά στο θέμα της οροφής υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς η μόνωση έχει χαλάσει εδώ και πολλά χρόνια και χρειάζεται ολική επισκευή, κάτι που είναι εξαιρετικά κοστοβόρο και διαπιστώθηκε μετά την σύναψη συμφωνίας της ΑΕΚ με το κράτος. Γι’ αυτό το λόγο αυτό το κονδύλι πρέπει να δοθεί στην διοίκηση του ΣΕΦ, να γίνουν όλα τα βελτιωτικά έργα και να μπορέσει η ΑΕΚ να το μετατρέψει έπειτα σε γήπεδο μπάσκετ.

Οι εργασίες στο κλειστό των Λιοσίων είναι πυρετώδεις με σκοπό να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X