AEK: «Βλέπει» τον θηριώδη Μπόικο για τερματοφύλακα!

AEK: «Βλέπει» τον θηριώδη Μπόικο για τερματοφύλακα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ «τσεκάρει» τον Ντένις Μπόικο για την θέση του τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση παικτών… ενδεκάδας για την επόμενη σεζόν!

Ο θηριώδης Ντένις Μπόικο, που αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου, βρίσκεται ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της Ενωσης. Όπως αναφέρει η Livesport, η ΑΕΚ εξετάζει τον πολύπειρο και θηριώδη (1,97μ.) Ντένις Μπόικο.

Ο Ουκρανός αναμένεται να αποχωρήσει από την Ντιναμό, αφού φέτος έχει χάσει την θέση του βασικού και ο εκπρόσωπός του, ψάχνει από τον Ιανουάριο την καλύτερη δυνατή λύση για τον ίδιο. Ωστόσο, υφίσταται ακόμα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα από το Κίεβο μέχρι το 2023.

Ο Μπόικο έχει μεγάλη εμπειρία, αφού, εκτός της Ντιναμό, έχει αγωνιστεί στην Ντνίπρο, στην Μπεσίκτας και στην Μάλαγα. Έχει περισσότερες από 260 επίσημες εμφανίσεις στο ενεργητικό του, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία του σε 102 παιχνίδια.

Επιπρόσθετα, ο 33χρονος έχει αγωνιστεί και σε έξι παιχνίδια της Εθνικής Ουκρανίας. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο Μπόικο εκπροσωπείται από το γραφείο «ProStar», όπως και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Όλεγκ Νταντσένκο, κάτι που ίσως παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X