Αρχισε η επίθεση της ΑΕΚ: Εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας!

Αρχισε η επίθεση της ΑΕΚ: Εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βγάζει στη... σέντρα τους πρωταγωνιστές της σκευωρίας και ζητά στοιχεία για κινηθεί νομικά εις βάρος τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκίνησε την επίθεσή της αποστέλλοντας εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου!

Με αυτό το εξώδικο, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ζητά εντός της ημέρας να γνωστοποιηθούν σε εκείνη τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει εναντίον τους τα νόμιμα της δικαιώματά.

Με βάση τον κανονισμό της Επιτροπής Δεοντολογίας σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας τα στοιχεία του ανωνύμου καταγγέλλοντος πρέπει να γνωστοποιούνται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε μη προσβάσιμο σε τρίτους φάκελο στην Επιτροπή, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε ένα θιγόμενο πρόσωπο αν υποβληθεί εις βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία. Αυτό υπόκειται στην παράγραφο 3 του σχετικού κανονισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, ζητά όλα τα στοιχεία προκειμένου να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση σπίλωσής της υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εξώδικό της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται ότι «η μέχρι σήμερα διαδικασία έχει πλήξει βάναυσα τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΚ και των διοικούντων της».

Πλέον, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένει την αντίδραση της Προέδρου της Επιτροπής, να δώσει δηλαδή τα στοιχεία του καταγγέλλοντος και αναλόγως θα προχωρήσει στις επόμενες νομικές της ενέργειες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X