Ινσούα: Δανεικός 6 μήνες στην Αλδοσίβι με οψιόν αγοράς -Και τα τρία αδέρφια στην ομάδα!

Ινσούα: Δανεικός 6 μήνες στην Αλδοσίβι με οψιόν αγοράς -Και τα τρία αδέρφια στην ομάδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Εμάνουελ Ινσούα πάει με... μεσάζοντες τα αδέρφια του Φεδερίκο και Εμιλιάνο στην Αλδοσίβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εμάνουελ Ινσούα θεωρείται «τελειωμένος» από την ΑΕΚ και ήδη βρίσκεται μία ανάσα από την Αλδοσίβι της Αργεντινής.

Το enwsi.gr σας αποκάλυψε νωρίτερα πως η Ενωση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Αλδοσίβι, για τον 29χρονο, με τις συζητήσεις να έχουν πάει στο δανεισμό του παίκτη. Σύμφωνα με τον Αντριάνο Σαβάλι υπάρχει συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό του Εμάνουελ Ινσούα στην ομάδα από το Μπουένος Άιρες. Ο δανεισμός του μπακ της ΑΕΚ θα είναι με οψιόν αγοράς, αλλά τώρα η ελληνική ομάδα δεν θα πάρει… ευρώ!

Μάλιστα μαζί με τον Εμάνουελ Ινσούα στην Αλδοσίβι πάει και ο αδελφός του, Εμιλιάνο, από τους Γκάλαξι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Τα δύο αδέλφια θα βρουν στην ομάδα από την Αργεντινή και τον έτερο αδελφό τους, τον Φεδερίκο, ο οποίος είναι ο βοηθός του Φερνάντο Γκάγκο (προπονητής της Αλδοσίβι) και κανόνισε τις δύο μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Μάλιστα ο Γκάγκο φέρεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Εμάνουελ Ινσούα να επιλέξει τελικά την Αλδοσίβι και όχι την Νιούελς, καθώς οι δυο τους συνυπήρχαν για 1,5 χρόνο στην Μπόκα Τζούνιορς.

Να σημειώσουμε πως μάνατζερ των αδελφών Ινσούα είναι ο τέταρτος αδελφός, ο Μαξιμιλιάνο, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και ιδιοκτήτης του Insua Group.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X