Ανατροπή με Ινσούα: Ετσι άλλαξαν τα δεδομένα και ο... Γκάγκο!

Ανατροπή με Ινσούα: Ετσι άλλαξαν τα δεδομένα και ο... Γκάγκο!
Photo Credits: INTIME

Ο Εμάνουελ Ινσούα κλείνει στην Αλδοσίβι καθώς τα δεδομένα με την Νιούελς Ολντ Μπόις άλλαξαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να «τελειώσει» τον Εμάνουελ Ινσούα από το ρόστερ της και να στηριχθεί στον Ελντερ Λόπες και τον Μάριο Μιτάι ως το τέλος της σεζόν.

Όπως είναι γνωστό στην πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει δοθεί άδεια να μιλήσει με ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του και το βάρος έχει πέσει στην Νότια Αμερική και ειδικότερα όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα, στην πατρίδα του παίκτη, στην Αργεντινή. Το enwsi.gr σας ενημέρωσε για την προοπτική της Νιούελς Ολντ Μπόις, ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει τις τελευταίες ώρες.

Πλέον, η Ενωση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Αλδοσίβι, για τον 29χρονο, ομάδα που εδρεύει στην επαρχία του Μπουένος Άιρες. Στην ΑΕΚ η αρχική πρόθεση ήταν να επιδιώξουν με κάθε τρόπο το να αποδεσμευθεί ο Ινσούα από τώρα, αλλά προς το παρόν αυτό το ενδεχόμενο παρουσιάζει δυσκολίες. Οι συζητήσεις με την Αλδοσίβι έχουν πάει στον δανεισμό ως το τέλος της σεζόν, με την ομάδα της Αργεντινής να πληρώνει όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του και είναι επίσης στο τραπέζι και η προοπτική του να μπει μια οψιόν αγοράς.

Ινσούα: Το σημείο κλειδί για την προτίμηση σε Αλδοσίβι

Ο Εμάνουελ Ινσούα έδειξε προτίμηση στην Αλδοσίβι αντί της Νιούελς λόγω του προπονητή. Την Αλδοσίβι προπονεί ο πρώην συμπαίκτης του Ινσούα στην Μπόκα Τζούνιορς, Φερνάντο Γκάγκο και επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου μαζί με τον 34χρονο προπονητή. Οι δύο τους συνυπήρξαν για περίπου ενάμιση χρόνο. Από τον Ιούνιο του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2015 στην Μπόκα. Αυτό ήταν το σημείο κλειδί που έκανε τον Αργεντινό μπακ να προτιμήσει την Αλδοσίβι, καθώς θεωρεί ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X