Τικ: «Νίκη για τον κόσμο μας κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Πάτησε ...γκάζι στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ - Νίκησε (29-22) τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Κασιμάτης»
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Μαξιμίλιεν Τικ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ώρα Ημιτελικών της Handball Premier, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ αύριο στις 18:00 στο Κλειστό του Καματερού με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους Τελικούς του Πρωταθλήματος.

Εισιτήρια θα διατίθενται έξω από το γήπεδο, στην τιμή των 10€.

Όσοι δεν έχουν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

Ο Μαξιμίλιεν Τικ δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους ξεκινούν τα πλέι οφ. Ο τρόπος διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος είναι συναρπαστικός. Περιμέναμε για αυτό όλη τη σεζόν. Παίζουμε σε υηψλό επίπεδο με στόχο να αγωνιζόμαστε σε τέτοια παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μόλις κατέκτησε το Κύπελλο. Ξέρουμε ότι όλα είναι διαφορετικά στα πλέι οφ και η σειρά κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατή. Είμαστε πανέτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια και ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στους εκπληκτικούς οπαδούς μας. Πάμε για τη νίκη για εμάς, αλλά και για εκείνους».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X