Το «ποδόσφαιρό» σας, πέθανε, δεν θα ξαναπαιχτεί, πάπαλα!

Το «ποδόσφαιρό» σας, πέθανε, δεν θα ξαναπαιχτεί, πάπαλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πιο μεγάλη πλάκα των τελευταίων ημερών ήταν η διαρροή της δήθεν απειλής του συστήματος που καταρρέει, για τη μη διεξαγωγή των play offs! Πως το λέει ο λαός μας; Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι; Ε, αυτό ακριβώς.

Εντάξει, είναι σε πλήρη σύγχυση αυτοί που εξευτέλισαν πλήρως το ποδόσφαιρο, αυτό το έχουν αντιληφθεί άπαντες. Και το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξευτελίζονται πλέον οι ίδιοι, με κάθε «απόφαση» που πιστεύουν ότι παίρνουν, με τελευταία αυτή του να ορίσουν τον τελικό για την ερχόμενη Κυριακή «με τους ίδιους όρους».

Μα καλά, ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι εκεί που οδήγησαν το ποδόσφαιρο, δηλαδή στον απόλυτο πάτο, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων προτιμά χίλιες φορές να μην υπάρχει ποδόσφαιρο από το να υπάρχει αυτό το «έκτρωμα» που μόνο εκείνοι θεωρούν ποδόσφαιρο;

Αλλά, ακόμα κι αυτό που εκείνοι θεωρούν ποδόσφαιρο, πάει, τελείωσε, πέθανε. Η «ταφόπλακα» μπήκε οριστικά στις 5 Μαϊου. Δεν θέλανε να παιχτεί στα ίσα ο τελικός και κάνανε ότι μπορούσαν γι’ αυτό, με τις μεθοδεύσεις για αυτούς που θα πλαισίωναν τον Σιδηρόπουλο. Ωραία, το έκαναν. Αλλά, τους πήρανε χαμπάρι και κατέστη ξεκάθαρο ότι με «σημαδεμένη τράπουλα», παιχνίδι δεν ξαναγίνεται.

Και παρά το γεγονός ότι τους «φτύνει» όλη η Ελλάδα, εκείνοι συνεχίζουν να κάνουν ότι βρέχει και ορίζουν τον τελικό για την ερχόμενη Κυριακή «με τους ίδιους όρους». Βέβαια, από τη στιγμή που δεν τους πειράζει να συνεχίσουν να γίνονται περίγελος της κοινωνίας, πρόβλημά τους… Αλλά, ας το πάρουν απόφαση. Το «ποδόσφαιρό» τους, πέθανε, δεν θα ξαναπαιχτεί, πάπαλα!

Πάμε και στο μπάσκετ. Ξέρω ότι θα πάω κόντρα στο… ρεύμα και στο κλίμα που επικράτησε από το ημίχρονο κιόλας του δεύτερου ημιτελικού στο ΣΕΦ, αλλά για μένα ο Ζντοβτς, φτάνοντας στο σημείο να χειροδικήσει ενός αθλητή που φορά τη φανέλα της ΑΕΚ,  προσέβαλε το σύλλογο και την ιστορία του, προσέβαλε το ρόλο του επαγγελματία προπονητή. Κι εννοείται ότι αυτό δεν το υποστηρίζω για να δικαιολογήσω τον Γκριν. Στο καλό και να μην μας… γράφει, αν όντως ήταν αδιάφορος κι αν όντως έβρισε τον προπονητή του. Λες και θα χάσει η βενετιά βελόνι, που θα φύγει ο Γκριν.

Δικαιούται να ζητήσει συγνώμη ο Ζντοβτς; Ασφαλώς και δικαιούται, όπως ο κάθε άνθρωπος που κάνει ένα λάθος. Αλλά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δυστυχώς, δεν ήταν η πρώτη φορά αυτή, που ο Σλοβένος έδειξε ότι δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του.

Δικαιούται ο Μάκης Αγγελόπουλος να τον συγχωρεί; Όχι απλά το δικαιούται, αλλά είναι και ο μοναδικός που έχει το δικαίωμα των τελικών αποφάσεων. Στα πάντα όλα, όσα αφορούν στην ομάδα στην οποία σπρώχνει τα λεφτά του. Εμείς καταγράφουμε και θα συνεχίζουμε να καταγράφουμε την άποψή μας. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Ως εκεί…

Την Τρίτη είναι το τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ. Προφανώς δεν θα έχει κόσμο, μετά την εικόνα της ΑΕΚ στο ΣΕΦ στα δύο πρώτα παιχνίδια. Οι περισσότεροι δικαιολογούν το γεγονός αυτό, με την πίκρα, με την απογοήτευση, με το ξενέρωμα. Προσωπικά διαφωνώ κατηγορηματικά.

Ναι, από τη μια μεριά της «ζυγαριάς» είναι όλα αυτά συν τα πολλά λάθη που έγιναν από την αρχή της φετινής σεζόν. Από την άλλη μεριά όμως, είναι η προσπάθεια και η διάθεση ενός ανθρώπου, που ανέστησε το τμήμα μέσα από τα συντρίμμια και που μας έκανε ξανά να συζητάμε και να κάνουμε σήμερα κριτική για το μπάσκετ της ΑΕΚ.

Και μόνο που βρίσκεται από τη μια μεριά της «ζυγαριάς», ο Μάκης Αγγελόπουλος, δεν πρέπει να υπάρχει το παραμικρό δίλημμα. Γιατί, μόνο η δική του παρουσία εγγυάται ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Αλλά χωρίς τη δική του παρουσία, δεν θα υπάρχει ομάδα. Τα ζήσαμε και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X