Ντε Λιχτ: «Ο επόπτης ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του»

Ντε Λιχτ: «Ο επόπτης ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του»
Photo Credits: INTIME

Την στιχομυθία που είχε με τον βοηθό διαιτητή στο φινάλε του ημιτελικού με την Ρεάλ, αποκάλυψε ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν, Ματίας Ντε Λιχτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Βαυαροί φωνάζουν για την φάση στο φινάλε του αγώνα, όπου ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ, ακυρώνοντας το VAR, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τον Ντε Λιχτ να αποκαλύπτει ότι ο βοηθός του Μαρτσίνιακ, ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του.

«Δεν θέλω να πω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάντα τους διαιτητές μαζί της, αλλά αυτό έκανε τη διαφορά στο ματς. Ο βοηθός μετά το ματς μας ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του», ανέφερε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν.

«Η Ρεάλ, όταν νομίζεις ότι έχει πεθάνει, έχει μια τελευταία ανάσα… γι’ αυτό έχει 14 τίτλους στο Champions League», πρόσθεσε ο Ματίας Ντε Λιχτ για την πρόκριση των Μαδριλένων στον τελικό του Champions League.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X