Το δίλημμα του Αλμέιδα για τον βασικό στην ΑΕΚ: Στάνκοβιτς ή Αθανασιάδης στο Καραϊσκάκη

Το δίλημμα του Αλμέιδα για τον βασικό στην ΑΕΚ: Στάνκοβιτς ή Αθανασιάδης στο Καραϊσκάκη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στις 15 Μάη παίζει με τον ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη και ο βασικός τερματοφύλακας είναι το μεγάλο ερωτηματικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ακριβώς μία εβδομάδα η ΑΕΚ θα δώσει ένα μεγάλο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον ΟΣΦΠ. Ενδεχομένως να κρίνει και τον φετινό τίτλο αυτό το ντέρμπι, αν το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έχει νικητή. Αν όχι, τότε η Ένωση θα είναι ξανά Πρωταθλήτρια στην Ελλάδα για δεύτερη σερί σεζόν.

Η ΑΕΚ λοιπόν σε μία εβδομάδα δίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και σε κάθε περίπτωση θα έχει στόχο να παίξει για τη νίκη, όπως κάνει πάντα και παντού επί των ημερών του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο.

Ενόψει αυτού του ματς πάντως υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον γκολκίπερ που θα επιλέξει ο «Πελάδο» στο Φάληρο. Τσίτσαν Στάνκοβιτς ή Γιώργος Αθανασιάδης; Ο πρώτος είναι ο βασικός πορτιέρε φέτος, ο δεύτερος έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς των πλέι οφ.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ είχε ενοχλήσεις και είχε μείνει εκτός από το ματς με την Λαμία στην πρεμιέρα και μετά, με τον Αθανασιάδη να παίζει με Ολυμπιακό, ΠΑΟ δις, ΠΑΟΚ δις, Άρη δις. Σε αυτά τα επτά ματς του Έλληνα τερματοφύλακα καταγράφουμε την σπουδαία εμφάνιση που έκανε με τον ΟΣΦΠ στην Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά εν συνεχεία δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Με αποκορύφωμα τα λάθη που έκανε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ στο 2ο και πολύ περισσότερο στην φάση που έφερε το 3ο γκολ της ήττας και θύμισαν τις άσχημες βραδιές στις Σέρρες και στο Άμστερνταμ.

Από την άλλη, ο Στάνκοβιτς έχει να παίξει από τις 10 Μάρτη στη Λαμία και θα είναι δεδομένα εκτός αγώνων για 2 μήνες, με ότι συνεπάγεται αυτό για την έλλειψη ρυθμού. Ξεκίνησε από το καλοκαίρι βασικός, αλλά οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω και έχασε αρκετά ματς. Μελανό σημείο το χοντρό λάθος του στη Μασσαλία με την Μαρσέιγ. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα στην Εθνική Αυστρίας και τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα ο Στάνκοβιτς έχει χρυσή ευκαιρία να προλάβει το EURO 2024 στην Γερμανία. Και αυτό από μόνο του είναι ένα σπουδαίο κίνητρο.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα επιλέξει τον Νο1 απέναντι στον ΟΣΦΠ με βάση το ποιος θα είναι καλύτερος και πιο έτοιμος πνευματικά μέχρι το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη 15 Μαΐου. Μέχρι σήμερα ο Αθανασιάδης έχει 18 συμμετοχές δεχόμενος 23 γκολ, ενώ ο Στάνκοβιτς 29 παιχνίδια με 29 γκολ.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X