Η ήττα της Παναχαϊκής φέρνει την ΑΕΚ στο +12 και σίγουρα πρώτη

"Αγώνας δρόμου" για να προλάβουν την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

panaxaikiΗ ΑΕΚ με το χθεσινό 4-0 επί της Ερμιονίδας ανέβηκε στους 53 βαθμούς, με την Παναχαϊκή να χάνει σήμερα στην Καλλιθέα με 2-1, κάτι που φέρνει την διαφορά πια στο +12. Ετσι, η Ενωση πολύ πιο άνετα από τις υπόλοιπες ομάδες θα μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ενόψει πλέι οφ.

Δεδομένη και μαθηματικά είναι πλέον η κατάληψη της πρώτης θέσης του Νοτίου Ομίλου της Football League από την ΑΕΚ. Έπειτα από την σημερινή ήττα της Παναχαϊκής απέναντι στην Καλλιθέα, η Ένωση «άνοιξε» τη διαφορά της στο +12 από την ομάδα της Πάτρας, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν. Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη σίγουρους τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι τους με τον Πανηλειακό, ενώ έχουν κερδίσει δύο φορές την Παναχαϊκή.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα… ανατροπής της κατάστασης από τους Πατρινούς, ακόμη και αν εκείνοι κάνουν το απόλυτο ως το τέλος και ταυτόχρονα η -αήττητη έως τώρα- ΑΕΚ κάνει τέσσερις διαδοχικές ήττες. Συνεπώς, η Ένωση έχει ήδη εξασφαλίσει το μπόνους των τριών βαθμών που δίνεται στις δύο ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δύο ομίλους της Β’ Εθνικής. Βέβαια, το ζητούμενο για εκείνη ήταν εξαρχής το να μπει στα play off με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά.

Στο ματς της Καλλιθέας, στο 11′ ο Φράγκος έκανε το 1-0, ενώ ισοφάρισε ο Μπουντόπουλος στο 54′ για να κάνει το τελικό σκορ στο 84′ ο Αρναρέλλης.

Διπλό έκανε μέσα στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού ο Παναιγιάλειος με σκόρερ τον Μίλιεβιτς στο 30′, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών με 4-2 επικράτησε του Φωστήρα. Σκόρερ οι Γουόρντερ, Ράντι (2), Πατσατζόγλου για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους ο Γκασέκα (2).

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X