Τα αρχηγικά χαρακτηριστικά του Αραβίδη και η «τρέλα» του με τη μπάλα

Τα αρχηγικά χαρακτηριστικά του Αραβίδη και η «τρέλα» του με τη μπάλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis-αραβιδηςΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Μπορεί να μετρά μόνο λίγες εβδομάδες στην ΑΕΚ, αλλά ο Χρήστος Αραβίδης δείχνει απόλυτα έτοιμος για τη νέα πραγματικότητα στην καριέρα του. Ως Ενωσίτης από μικρό παιδί, είχε όνειρο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Και τώρα που το πέτυχε, απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Η διάθεση του 27χρονου επιθετικού, το πάθος για τη μπάλα και τα αρχηγικά χαρακτηριστικά που βγάζει, είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Το πάθος ξεχειλίζει από τον Αραβίδη σε κάθε προπόνηση (αλλά και στο φιλικό, όταν τραυμάτισε άθελα αντίπαλο του). Ο φορ της Ενωσης κινείται με ορμή προς τη μπάλα και παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Είναι πάντα πρώτος στο τρέξιμο, είναι εκείνος που θα σπεύσει πρώτος στη προπόνηση για να έχει λίγες επαφές με τη μπάλα. Ο Αραβίδης ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε όσα ζητά το τεχνικό τιμ και φαίνεται πως θα είναι πολύτιμος μέσα στη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X