Νέο μέλος στην οικογένεια της ΑΕΚ - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Ανδρέας Παπασταμάτης

Νέο μέλος στην οικογένεια της ΑΕΚ - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Ανδρέας Παπασταμάτης
Photo Credits: INTIME

Ο ειδικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής της ΑΕΚ, Ανδρέας Παπασταμάτης και η σύζυγος του Βασιλική Πολίτη έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ένα νέο μέλος μετράει η οικογένεια της ΑΕΚ καθώς ο ειδικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής και γιος του διοικητικού ηγέτη της ομάδας χάντμπολ, Ανδρέας Παπασταμάτης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.
Η σύζυγος του Βασιλική Πολίτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Η ανάρτηση της Ερασιτεχνικής αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Μια πολύ μεγάλη ημέρα ξημέρωσε σήμερα για τον Ανδρέα Παπασταμάτη καθώς έγινε μπαμπάς! Και για να ακριβολογούμε, χαζομπαμπάς από τους λίγους! Η υπέροχη σύζυγός του, Βασιλική Πολίτη, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, το οποίο μάλιστα άκουγε τον ύμνο της ΑΕΚ ενώ ήταν στην κοιλιά της και βγήκε αποφασισμένο για να πανηγυρίσει τίτλους!
Η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στον Ανδρέα και στην Βασιλική όλα τα καλά του κόσμου για το νέο μέλος της οικογένειας! Να σας ζήσει παιδιά! Τις καλύτερες ευχές μας βέβαια και για τον ευτυχισμένο παππού πλέον, Σταμάτη Παπασταμάτη και την ευτυχισμένη γιαγιά, Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη».
Τις καλύτερες ευχές και από την οικογένεια του enwsi.gr για το νέο μέλος της οικογένειας σας.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X