Για το πρώτο βήμα παραμονής - Η ΑΕΚ κόντρα (21:30) στον Ηλυσιακό στη Γλυφάδα

Εικόνες από το Εθνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στις 21:30 στη Γλυφάδα τον Ηλυσιακό με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ δεν κατάφερε στο τέλος να αποφύγει την διαδικασία των πλέι άουτ και θα διεκδικήσει την παραμονή της απέναντι στον Ηλυσιακό.

Η «Ένωση» διατήρησε τουλάχιστον το πλεονέκτημα έδρας και σήμερα στις 21:30 υποδέχεται τον Ηλυσιακό στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα. Η «Ένωση» έχει αφήσει πίσω της την κανονική διάρκεια και στοχεύει στο να πετύχει 2 νίκες κόντρα στην ομάδα των Ιλισίων και να κατακτήσει την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Σε αυτήν την πρώτη «μάχη», οι «κιτρινόμαυρες» αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Η αποστολή του Μάρκο Μίσιτς αποτελείται από τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου.

Ο βοηθός του Μάρκο Μίσιτς, Κωνσταντίνος Ακριτίδης, δήλωσε στο aek.gr: «Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων, μπαίνουμε στην άχαρη διαδικασία των πλέι άουτ. Αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δυο παιχνίδια που έρχονται με την ομάδα του Ηλυσιακού. Όλα τα κορίτσια γνωρίζουν τη σημαντικότητα των αγώνων. Θα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να κρατήσουμε την ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία και για το επόμενο αγωνιστικό έτος. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το 2-0 και μετά θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των PLAY OUT

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26/04/2024

15.30  Χανίων   ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

21.30  Γλυφάδας   ΑΕΚ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/04/2024

15.30  «Αντώνης Πεπανός» / Πάτρα   ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

20.30  Ιλίσιο   ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΤΡΙΤΗ 30/04/2024

15.30  Χανίων   ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

21.30  Γλυφάδας   ΑΕΚ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X