Εμφανίστηκε κατάστημα «Shein» στην Ελλάδα – Δεν είναι στην Αθήνα

Εμφανίστηκε κατάστημα «Shein» στην Ελλάδα – Δεν είναι στην Αθήνα

Εμφανίστηκε κατάστημα «Shein» στην Ελλάδα και δεν είναι στην Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Shein (προφέρεται She In) εμφανίστηκε ως η «τέλεια καταιγίδα» στο λιανεμπόριο την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού και εκμεταλλευόμενο τη στροφή προς τις ηλεκτρονικές αγορές, άλλαξε το τοπίο δραστικά.

Πλέον οι περισσότεροι το γνωρίζουν και έχουν κατεβάσει την εφαρμογή για να κάνουν τα ψώνια τους. Ωστόσο, στην Ελλάδα φυσικό κατάστημα δεν είχαμε δει, τουλάχιστον μέχρι τώρα!

Το Shein, σήμερα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους «παίκτες» του fast fashion, ωστόσο εκφράζονται έντονες ανησυχίες τόσο για την ποιότητα και τον οικολογικό αντίκτυπο των προϊόντων που διαθέτει, όσο και τις πρακτικές που ακολουθεί.

Τα στοιχεία για το πόσα έσοδα έχει η Shein ή το πόσο κερδοφόρα είναι παραμένει ένα μυστήριο. Σύμφωνα όμως με έναν από τους βασικούς συνεργάτες της εταιρείας οι πωλήσεις είναι «πολύ περισσότερες» από 30 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X