Άρης: Νέα επιστολή στην ΚΕΔ για Έλληνες διαιτητές

Άρης: Νέα επιστολή στην ΚΕΔ για Έλληνες διαιτητές
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε νέα επιστολή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ζητώντας τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης έχει εξωτερικεύσει την έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στους ξένους διαιτητές που επιλέγονται να σφυρίξουν στους αγώνες των Playoffs της Stoiximan Superleague.

Για την ακρίβεια έχει ξεκαθαρίσει ότι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα ερχομού ξένων διαιτητών υψηλού επιπέδου και αντ’ αυτών έρχονται διαιτητές αμφιβόλου αξίας και περιορισμένης εμπειρίας, τότε είναι προτιμότερος ο ορισμός Ελλήνων διαιτητών. Καθώς η ΚΕΔ συνέχισε να ορίζει διαιτητές περιορισμένης ικανότητας, δύο φορές η ΠΑΕ Άρης έστειλε αίτημα ορισμού Ελλήνων ρέφερι, αυτό έκανε και σήμερα.

Ειδικότερα, με νέα επιστολή τους οι «κίτρινοι» ζήτησαν τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών όχι μόνο στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες των Playoffs.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X