Μπάγερν Μονάχου: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκνάμπρι στον επαναληπτικό με την Άρσεναλ

Μπάγερν Μονάχου: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκνάμπρι στον επαναληπτικό με την Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Πολύ δύσκολα στη ρεβάνς με Άρσεναλ ο Γκνάμπρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα θα προλάβει την ρεβάνς της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ για τα προημιτελικά του Champions League, ο Σερζ Γκνάμπρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας από την Βαυβαρία.

«Η Μπάγερν θα πρέπει να στερηθεί προς το παρόν τον Σερζ Γκνάμπρι» αναφέρει η ενημέρωση που εξέδωσαν οι απερχόμενοι πρωταθλητές Γερμανίας στην ιστοσελίδα τους, προσθέτοντας ότι οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν «ένα μυϊκό πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό, το οποίο προέκυψε κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού 9/04 ισόπαλου 2-2 με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών.»

Ο Γκνάμπρι, ο οποίος σκόραρε το βράδυ της Τρίτης (9/04), είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον περασμένο μήνα, έχοντας προηγουμένως χάσει αρκετούς αγώνες λόγω προβλημάτων τραυματισμών. Από τότε που επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, ο Γερμανός διεθνής έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε με την Μπάγερν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X