Ρεσιτάλ Κούγια: «Με τον Μαρινάκη θα καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο - Θα συμβάλει ο Παναθηναϊκός, θα βοηθήσει και ο ΠΑΟΚ»

Ρεσιτάλ Κούγια: «Με τον Μαρινάκη θα καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο - Θα συμβάλει ο Παναθηναϊκός, θα βοηθήσει και ο ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Προκλητικός για ακόμα μια φορά ο Αλέξης Κούγιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο ρεσιτάλ από τον Αλέξη Κούγια!

Μετά το ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε το αγαπημένο του χόμπι. Βρήκε μια κάμερα και πήγε για το σόου που μόνο εκείνος μπορεί να προσφέρει.

Αρχικά μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ λέγοντας «Ποτέ δεν κατηγορήθηκα ότι έβρισα κάποιον αντίπαλο. Κάποια μεμονωμένα περιστατικά υπήρχαν πάντοτε» και συμπλήρωσε: «δεν δέχομαι ποτέ αυτό που συνέβη και ειδικά όταν έχω αυτή την ιερή θέση. Του να είμαι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού οπουδήποτε».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μήνυση 200 σελίδων και θα περιλαμβάνει 59 άτομα απ’ όλα την Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος των ερυθρόλευκων είναι… η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούγια:

«Όλοι βλέπετε πως κάτι πολύ σπουδαίο γίνεται στον Ολυμπιακό. Θέλω να μιλήσω προσωπικά γιατί νιώθω πραγματικά βεβηλωμένος, προσβεβλημένος γι αυτό που μου συνέβη την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της ΑΕΚ. Όχι μόνο νιώθω πολύ άσχημα, νιώθω σαν πραγματικά να συμβαίνει κάτι τόσο πολύ άσχημο σε αυτή τη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο.

Θέλω να σας πω ότι 41 ολόκληρα χρόνια υπήρξα ιδιοκτήτης ομάδω, ιστορικών ομάδων. Ποτέ δεν κατηγορήθηκα ότι έβρισα κάποιον αντίπαλο. Κάποια μεμονωμένα περιστατικά υπήρχαν πάντοτε. Αλλά το να είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, να πηγαίνω μόνος μου στο γήπεδο και ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει την οικογένειά μου, την πρώην γυναίκα μου, τα παιδιά μου, εμένα προσωπικά, τη νεκρή μητέρα μου, επί δύο ώρες και στο τέλος να κάνει κι ανακοίνωση – καταγγελία η ΑΕΚ εναντίον μου. Και το χειρότερο απ’ όλα να διανέμουν video μέσω αυτού του αλήτη του Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο δυσφημεί την προσωπικότητά μου.

Είμαι 50 χρόνια δικηγόρος. Έχω χαρίσει στη δικαιοσύνη στιγμές, οι οποίες είναι εναπανάληπτες. Όμως δεν δέχομαι ποτέ αυτό που συνέβη και ειδικά όταν έχω αυτή την ιερή θέση. Του να είμαι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού οπουδήποτε, να είμαι ο νομικός σύμβουλος και κάποιοι να προσπαθούν να με δυσφημήσουν.

Δεν θα κάνω πίσω πουθενά. Έχω ζητήσει τα video του αγώνα. Ήδη τα έχω κοινοποιήσει στην κα. Σταμολέκα, την αθλητική δικαστή. Γιατί πραγματικά αυτή η προσβολή της προσωπικότητάς μου δεν πρόκειται να περάσει.

Κατά τα άλλα, θέλω να σας πω ότι εμείς μέσα στην εβδομάδα, λόγω του προβλημάτων με το βεβαρημένο πρόγραμμα του επαγγέλματός μου, θα κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εγώ, ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχουμε ετοιμάσει μια μήνυση που φτάνει στις 200 σελίδες. Θα είναι 59 κατηγορούμενοι απ’ όλη την Ελλάδα. Αυτοί οι 59 κατηγορούμενοι έχουν στήσει όλα τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Από τη Super League 1 έως τη Super League 2 και τη Γ’ Εθνική.

Υπαρχουν διαιτητες, μπραβοι, κακοποιοι .Θα κατατεθούν ολοι στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου. Ο Ολυμπιακος έχει παρει 47 πρωταθλήματα, θα παρει κι άλλα, το σημαντικο ειναι να σωσουμε το ποδοσφαιρο. Πιστευω οτι κι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα προσέλθει σε αυτό. Ήδη έχει προσέλθει ο οργανισμος του Παναθηναϊκοϋ.

Δεν ειναι δυνατον στην Ελλάδα το ποδοσφαιρο να είναι το κορυφαίο αντικοινωνικο κινημα. Ολος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κινητοποιείται σε αυτο. Μπορει να πάρουμε το ευρωπαϊκό πρωταθλημα. Το πιο σημαντικο είναι οτι ο Ολυμπιακος θα ταυτιστει με την καθαρση του ποδοσφαιρου. Θα τελειωσει ολο αυτο.

Ο Ολυμπιακος εχει στόχο το πρωτάθλημα και τον τελικο του Conference, θέλει ομως και να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Το να είσαι εκπροσωπος του Ολυμπιακου ειναι κατι που μου χρώσταγε ο Θεος. Ειναι αποφαση του Βαγγελη Μαρινακη. Ειναι αλλο να εκπροσωπείς τη Λάρισα, την Παναχαϊκη κι αλλο να εκπροσωπείς τον Ολυμπιακο.

Θα φύγουν οι κακοποιοι απο το ελληνικο ποδοσφαιρο. Καθε μερα εκτελουνται συνεργατες των κακοποιών που λυμάινονται το ποδόσφαιρο».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X