Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης η Λεβερκούζεν - Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Μαρσέιγ και Αταλάντα

Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης η Λεβερκούζεν - Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Μαρσέιγ και Αταλάντα
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε 2-0 εκτός έδρας απέναντι στη Ρόμα. Μαρσέιγ και Αταλάντα έμειναν στο 1-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αήττητο σερί της σε όλες διοργανώσεις συνεχίζει η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που πέρασε νικηφόρα από τη Ρώμη με 2-0 κόντρα στη Ρόμα.

Η ομάδα του Τσάβι Αλόνσο  προηγήθηκε στη Ρώμη στο 28′ όταν από τραγικό λάθος του Κάρσντροπ ο Γκριμάλντο έκλεψε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή είδε τον Βιρτς που με πλασέ νίκησε τον Σβίλαρ!

Ο ρυθμός πάγωσε για λίγο στη συνέχεια και  στο 73′, οι Γερμανοί «κλείδωσαν» τη μεγάλη νίκη! Μετά από ωραία κυκλοφορία, η μπάλα έφτασε στον Άντριχ που με μια… οβίδα νίκησε ξανά τον Σβίλαρ για το τελικό 2-0!

Στον άλλο ημιτελικό, η Αταλάντα κατάφερε να προηγηθεί στο «Βελοντρόμ» από το 11′ όταν ο Κόπμαϊνερς βρήκε τον Σκαμάκα με τον Ιταλό να κάνει το 0-1 με άψογο τελείωμα.

Ωστόσο η Μαρσέιγ δεν το άφησε έτσι και στο 20ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπεμπά να εκτελεί με τρομερό πλασέ για το τελικό 1-1!

Οι δύο ομάδες στο δεύτερο 45λεπτο είχαν τις ευκαιρίες τους, η Μαρσέγι μάλιστα πέτυχε και 2ο γκολ, το οποίο δεν μέτρηση λόγω οφσάιντ. Έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο παιχνίδι της Ιταλίας.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X