Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ 3-2: Με λυτρωτή τον Νζολά στο 91' πήραν το προβάδισμα οι Ιταλοί

Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ 3-2: Με λυτρωτή τον Νζολά στο 91' πήραν το προβάδισμα οι Ιταλοί
Photo Credits: INTIME

Με γκολ του Νζολα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων η Φιορεντίνα επικράτησε 3-2 της Κλαμπ Μπριζ και έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φιορεντίνα πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Europa Conference League, καθώς με λυτρωτή τον Νζολά στο 91′ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Καλμπ Μπριζ με 3-2.

Οι Ιταλοί κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Σοτίλ στο 5ο κιόλας λεπτό του αγώνα. Στο 13′ η Κλαμπ Μπριζ έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχε εν τέλη τέσσερα λεπτά αργότερα, από την άσπρη βούλα.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι την ανάπαυλα, οι «βιόλα» ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήλεγχαν τον ρυθμό. Αφού αρχικώς προειδοποίησαν στο 25’ με τον Γκονζάλες, στο 37’, πήραν εκ νέου το προβάδισμα όταν μετά από έναν «κεραυνό» του Μποναβεντούρα από μακριά, ο Γιάκερς απέκρουσε ασταθώς και ο Μπελότι από κοντά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Ιταλούς!

Είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Αυτό μέχρι και το 63’ όταν ο Ιγκόρ Τιάγκο έφυγε ταχύτατα στο ανοικτό γήπεδο και με δυνατό τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για το 2-2, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα οι Βέλγοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο.

Το γεγονός ότι η Κλαμπ Μπριζ έπαιζε με δέκα, συσπείρωσε την ομάδα του Νίκι Χάγιεν, η οποία αν και είχε οπισθοχωρήσει, δεν επέτρεπε στη Φιορεντίνα να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Τελικώς, τη λύση έδωσε ο Ενζολά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2), με τον Ανγκολέζο φορ να περνάει ως αλλαγή στο 88′ και να «λυτρώνει» τους Ιταλούς με δυνατό σουτ μετά από ριμπάουντ σε δικό του δοκάρι!

Οι ενδεκάδες:

Φιορεντίνα (Βιντσένζο Ιταλιάνο): Τερατσάνο, Ντοντό, Μαρτίνες, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Αρτούρ (70′ Λόπεζ), Μποναβεντούρα, Γκονζάλες, Μπελτράν (70′ Ικονέ), Σότιλ (52′ Κουαμέ), Μπελότι (88′ Ενζολά).

Κλαμπ Μπριζ (Νίκι Χάγιεν): Γιάκερς, Σάμπε, Σπίλερς, Μέχελερ, Μέιχερ, Σκόρας (65′ Νίελσεν), Οντόι, Ονιεντίκα, Γιούτγκλα, Βανάκεν, Τιάγκο.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X