Σκληραίνει η μάχη κατά της πειρατείας στη συνδρομητική

Σκληραίνει η μάχη κατά της πειρατείας στη συνδρομητική

την περίπτωση της Ελλάδας η πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση υπολογίζεται από 600 έως 900 χιλ. συνδρομές, όταν τα νοικοκυριά με νόμιμη συνδρομή συνδρομητική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληραίνει η μάχη των αρχών απέναντι στην «πειρατεία», με τις σχετικές συλλήψεις να εντατικοποιούνται και τις ποινές να ξεπερνούν πλέον και τα 3 χρόνια φυλάκισης, δεδομένου ότι η εν λόγω δραστηριότητα συνιστά εγκληματική πράξη.

Τα νέα δεδομένα

Σε αυτό το πλαίσιο πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο Κρήτης επιβλήθηκε ποινή άνω των 2 χρόνων φυλάκισης σε 60χρονο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καθώς έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για την κατ’ επάγγελμα και σε εμπορική κλίμακα τέλεση του αδικήματος της παράνομης αναμεταδόσεως οπτικοακουστικού περιεχομένου σύμφωνα και με σχετικές επιβαρυντικές περιπτώσεις. Η εν λόγω απόφαση έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχης ποινής 3 ετών φυλάκισης που επιβλήθηκε για παρόμοια ποινική υπόθεση στη Λάρισα τις προηγούμενες ημέρες.

Με αιχμή του δόρατος την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών που ξεσκέπασαν μεγάλα πανελλαδικά παράνομα κυκλώματα συνδρομητικής πειρατείας με υψηλά κέρδη, οι αρχές έχουν αναλάβει δράση για να διαλευκάνουν τις υποθέσεις αυτές.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X