Πανευρωπαϊκό κράξιμο στον Γιουγκ πριν το ΑΕΚ - Ολυμπιακός - «Βράζει» η Ουαλία για την αβάντα στην Τουρκία (VIDEO)

Πανευρωπαϊκό κράξιμο στον Γιουγκ πριν το ΑΕΚ - Ολυμπιακός - «Βράζει» η Ουαλία για την αβάντα στην Τουρκία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το κράξιμο που έχει «φάει» ο ρέφερι του ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Ματέι Γιούγκ δεν έχει προηγούμενο, είναι πανευρωπαϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει… ψωμί απ’ ό,τι φαίνεται η ιστορία του Σλοβένου ρέφερι, Ματέι Γιουγκ που όρισε η ΚΕΔ στο κυριακάτικο (31/3) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό με το «κράξιμο» που έχει δεχθεί να είναι πανευρωπαϊκό.

Πριν από λίγο το enwsi.gr έφερε στο φως την απόφαση-σκάνδαλο που πήρε στο 1-1 της Μούρα με την Ολίμπια και η αναζήτηση για τον «Βίο και την Πολιτεία» του Σλοβένου το τελευταίο διάστημα έβγαλε… λαβράκι. Διότι υπάρχουν ωραίες ιστορίες με κόκκινη -μαρς που δεν έχει βγάλει στον Ρονάλντο και άλλα ωραία.

Στην Ουαλία, λοιπόν, είναι persona non grata, διότι της στοίχισε, εν τέλει, την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 που θα γίνουν στην Γερμανία.

Ο Γιουγκ ήταν ρέφερι στο ματς της Ουαλίας με την Τουρκία τον περασμένο Νοέμβριο που έληξε με 1-1 σε must win game για τους γηπεδούχους. Οι Ουαλοί προηγήθηκαν στο 7′ με τον Γουίλιαμς και στο 26′ είδαν τον Γιουγκ να κλείνει τα μάτια σε πέναλτι-μαρς του Ακαϊντίν στον Τζόνσον. Πιο πέναλτι δεν γίνεται…

Η Ουαλία φωνάζει και για άλλη μία παράβαση. Τέλος πάντων το 1-0 παρέμενε και στο 69′ έδωσε ένα πέναλτι που σηκώνει πολλή συζήτηση με τους Τούρκους στο 70′ να ισοφαρίζουν και να παίρνουν τον βαθμό.

Τι ακολούθησε; Γιούχα, ο ρεπόρτερ του Sky Sports τον χαρακτήρισε «Mr Popular» και «μίστερ παντομίμα», ενώ εξαιρετικά καυστικές ήταν οι δηλώσεις του προπονητή, Πέιτζ και των παικτών.

«Αυτό που έκανε ο Γιουγκ είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά ο μέσος της Ουαλίας, Τζόρνταν Τζέιμς, για να ακολουθήσουν οι δηλώσεις του Πέιτζ. ««Είναι πιθανώς ένα πέναλτι, ένα από τα πιο προφανή πέναλτι που έχω δει για εμάς», είπε και πρόσθεσε: «Είναι απαγοητευτικό σε αυτό το επίπεδο να μην δίνονται τέτοια πέναλτι. Και δεν θα πω κάτι άλλο στις κάμερες».

Δείτε το βίντεο στο 1.06:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X