Το... μενού της εβδομάδας για τους ΑΕΚτζήδες έχει πολλά θαλασσινά! (ΦΩΤΟ)

Το... μενού της εβδομάδας για τους ΑΕΚτζήδες έχει πολλά θαλασσινά! (ΦΩΤΟ)

Εβδομάδα θαλασσινών ξεκίνησε, αλλά οι ΑΕΚτζήδες περιμένουν πως και πως την Κυριακή που θα έχει γαύρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ΑΕΚτζήδες είναι μερακλήδες και τιμούν τις παραδόσεις.

Η εβδομάδα για τους φίλους της ΑΕΚ ξεκίνησε με μπακαλιάρο σκορδαλιά… Λογικό και αναμενόμενο, αφού ήταν η 25η Μαρτίου, όμως σε κάθε κιτρινόμαυρο τραπέζι γινόταν προγραμματισμός για το ψάρι που θα φάει η οικογένεια την Κυριακή.

Και όπως ήταν αναμενόμενο… Ο γαύρος είχε την τιμητική του. Ο γαύρος θα κάνει sold out την Κυριακή (31/3). Ειδικά στη Νέα Φιλαδέλφεια και πέριξ δεν θα υπάρχει δείγμα γαύρου για φάγωμα.

Πάμε, όμως, στα σπουδαία… Την Κυριακή η ΑΕΚ κάνει αυτό που πρέπει… «Καθαρίζει» στην Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό. Τον πετά ουσιαστικά εκτός της μάχης του τίτλου και συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή χωρίς να την νοιάζουν το τι κάνουν οι άλλοι.

Κάνει, δηλαδή, αυτό που ξέρει… Να παίρνει τα ντέρμπι με το Big-4. Και δεν το λέμε τυχαία. Εννέα νίκες και επτά Χ στα τελευταία 16 έχει η ΑΕΚάρα, την οποία οι αντίπαλοί της δεν μπορούν να νικήσουν ούτε όταν εκείνη έχει απουσίες.

Επομένως το μενού των θαλασσινών είναι δικαίως πλούσιο για τον ΑΕΚτζή.

Το... μενού της εβδομάδας για τους ΑΕΚτζήδες έχει πολλά θαλασσινά! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X