Μπέλιγχαμ για τις δύο αγωνιστικές: «Γελοία η τιμωρία, δεν είπα τίποτα προσβλητικό»

Μπέλιγχαμ για τις δύο αγωνιστικές: «Γελοία η τιμωρία, δεν είπα τίποτα προσβλητικό»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αντέδρασε στην τιμωρία δύο αγωνιστικών που δέχθηκε για την λεκτική επίθεση που έκανε στον Μανθάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθόλου σύμφωνο δεν βρίσκει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ η τιμωρία δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για ότι συνέβη μετά την λήξη του παιχνιδιού της Ρεάλ με την Βαλένθια (2-2).

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας βρισκόταν στις καθυστερήσεις, με το σκορ στο 2-2 και τους “μερένγκες” να πιέζουν για τη νίκη.

Έπειτα από κόρνερ της Ρεάλ η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Μπραχίμ Ντίαθ έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μπέλιγχαμ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύρισαν μέχρι να δουν τον Χεσούς Χιλ Μανθάνο να τους ενημερώνει πως είχε σφυρίξει τη λήξη. Η ένταση ήταν τεράστια, με τον διαιτητή να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Μπέλιγχαμ.

«Ο Μπέλιγχαμ τού είπε είναι γ@@@@@@ο γκολ, δεν τον προσέβαλε», είχε αναφέρει ο Κάρλο Αντσελότι, ενώ από τη μεριά του ο Μπέλιγχαμ δήλωσε:

«Δεν είπα τίποτα προσβλητικό, δεν είπα κάτι διαφορετικό από αυτό που είπαν οι συμπαίκτες μου και νομίζω ότι μερικές φορές επειδή είμαι νέος θέλουν να με χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα.

Στο τέλος είμαι υπεύθυνος για τις πράξεις μου και δεν είμαι περήφανος, αλλά νομίζω ότι δύο ματς για αυτό είναι λίγο γελοίο Θα αναλάβω την ευθύνη μου και θα στηρίξω την ομάδα από την κερκίδα».

Η Ρεάλ θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης για να μειώσει την ποινή του. Με βάση τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα χάσει το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Θέλτα, αλλά και αυτό με την Οσασούνα στις 16 Μαρτίου στην Παμπλόνα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X