ΑΕΚ: Συνέτριψε με 0-10 τον ΑΟ Ζωή η γυναικεία ομάδα futsal

ΑΕΚ: Πρώτη ήττα (5-3) για την γυναικεία ομάδα futsal από την Δόξα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέτυχε μια ακόμη σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την πορεία προς τον τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταιγιστική ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι η γυναικεία ομάδα futsal της ΑΕΚ που συνέτριψε με 10-0 τον ΑΟ Ζωή στην Παλλήνη για την 17η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Women’s Futsal Championship.

Η «Ένωση» απέδειξε πως η ήττα από την Δόξα ήταν απλά μια παρένθεση και φρόντισε να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου παραμένει το ατράνταχτο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Όμιλο, στοχεύοντας το απόλυτο των νικών μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση και δείχνουν έτοιμες και αποφασισμένες για να κατακτήσουν και φέτος όλα τα τρόπαια. Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής με την ΑΕΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 0-4 και στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε 6 ακόμα τέρματα «σφραγίζοντας» το τελικό αποτέλεσμα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X