Τσουβέλα τρέμε, έρχεται ο Γιάννης Αλαφούζος: Ωραίο το stand up comedy στη Λεωφόρο

Τσουβέλα τρέμε, έρχεται ο Γιάννης Αλαφούζος: Ωραίο το stand up comedy στη Λεωφόρο

Μεγάλο ταλέντο και στο stand up comedy ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και φάνηκε μετά το ματς με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποιοι άνθρωποι, τελικά, κρύβουν μεγάλα ταλέντα που πρέπει να έρθει η στιγμή για να τα ξετυλίξουν.

Προς τι ο πρόλογος; Δεν γινόταν να μην το γράψουμε. Μιλάμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ξεπέρασε και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα… Έδωσε μία stand up comedy παράσταση στη Λεωφόρο μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία (2-2).

Και τι δεν είπε το νέο ταλέντο που έχει κάνει τον Τσουβέλα να τρέμει και να φοβάται πως οι παραστάσεις του, πλέον, δεν θα είναι sold out. Βγήκε, λοιπόν, ο Αλαφούζος και μίλησε για πέναλτι, καθυστερήσεις και «θυγατρικές» ομάδες. Και γέλασαν από τη Γαύδο έως την Αλεξανδρούπολη και από την Ιθάκη έως το Καστελόριζο.

Ναι, είπε ότι φοβούνται οι ρέφερι να δώσουν πέναλτι στον Παναθηναϊκό… Και ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στην κατάταξη. Οι ρέφερι δεν δίνουν πέναλτι μόνο όταν πέσει να μπλοκάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού».

Είπε ότι στο ματς ήταν λίγες οι καθυστερήσεις. Ναι, το ματς που θύμισε παλιά Ολυμπιακή… Συνολικά παίχτηκαν 13 λεπτά έξτρα χρόνου στο ματς. Έπρεπε, μάλλον, να παίξουν μέχρι να σκοράρει το 3-2 ο Παναθηναϊκός.

Και μίλησε και για «θυγατρικές» που άφησε να εννοηθεί ότι ανοίγουν τα πόδια σε κάποιες άλλες ομάδες. Απλά να πούμε ότι η ΑΕΚ έχει χάσει 11 βαθμούς από ομάδες που δεν είναι στην εξάδα. Και χθες ο Παναθηναϊκός έφθασε τους 5′. Ο Ολυμπιακός χάνει 7, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει χάσει 5.

Τελικά, ναι ο Αλαφούζος έχει ξεπεράσει τον Τσουβέλα και περιμένουμε να τον ακούσουμε να τραγουδά το «Ψάχνω σ’ όλη την Αθήνα, μία γυναίκα να τρώει με τα χέρια προβατίνα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X