Το σόου του κλόουν με την διαιτησία και η ανησυχία για τον Αζέρο

Το σόου του κλόουν με την διαιτησία και η ανησυχία για τον Αζέρο

Ο Γκρανκάσας βλέπει τις γραφικότητες του περίεργου πριν από το ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, θέτει δεδομένα και εκφράζει προβληματισμό για τη διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας διαιτητής που ειδικεύεται στους άσους, που έχει σφυρίξει ήδη πολλά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, που σε τρία ματς με αυτόν η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει κανένα και που αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ έχει νίκες με αυτόν σε σημαντικά ματς, δεν μπορεί ποτέ να είναι καλό νέο. 

Αυτή είναι η κατάσταση με τον Αγκάγεφ. Έναν διαιτητή που προέρχεται κι από την πρώτην Σοβιετική Ένωση, από χώρα που αυτή την περίοδο έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Ρωσία. Αυτό είναι το πακέτο που μπορεί να λέει κάτι, μπορεί και να μην λέει τίποτα. Αλλά αυτό είναι το πακέτο.

Η σημαδεμένη κάρτα

Γενικώς η ΚΕΔ δεν το έχει με τους ορισμούς των ξένων διαιτητών στα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα και η περσινή σεζόν δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο να αλλάξει αυτή η εντύπωση. Ο Νορβηγός ένα χρόνο πριν στο 2-0 της κανονικής περιόδου και έπνιξε την αποβολή του Ίνγκασον στην φάση με τον Λιβάι, μάλιστα το έκανε με την μέθοδο του να μη δώσει καν το καταφανέστατο φάουλ. 

Και σε μια πραγματικά διαβολική σύμπτωση, ενώ η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ είχε λυσσάξει με τον Αραούχο και τις κίτρινες, ο Νορβηγός του έδωσε κίτρινη γρήγορα και μάλιστα σε μια φάση στην οποία υπήρχε κόκκινη για τον Ολιβέιρα, αλλά τελικά δεν πήρε καν κίτρινη ο Πορτογάλος.

Το γκολ σκάνδαλο της Τούμπας

Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλύτερα ούτε με τον Κουλμπάκοφ στα play offs. Στο ματς που είχαμε το μεγαλύτερο διαιτητικό λάθος της σεζόν με την ακύρωση του γκολ του Άμραμπατ, σε μια φάση που πραγματικά θα μπορούσε να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα.

Με αυτό το παρελθόν, η στοχοποιημένη το τελευταίο διάστημα από τον ΠΑΟΚ ΚΕΔ, θα μπορούσε να αποφύγει τους συνειρμούς που δημιουργούνται με τον ορισμό του Αγκάγεφ, αλλά δεν το έκανε. 

Μόνιμα ευνοημένος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ που έχει στοχοποιήσει την ΚΕΔ για να πάει ασορτί, να ακολουθήσει τον κλόουν που έχει στον πάγκο, παρά το γεγονός πως μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι μακράν οι πιο ευνοημένες ομάδες πέρσι και φέτος. Ο ΠΑΟΚ που να σημειώσουμε πως και με τον Κλάτενμπεργκ μια χαρά την έβγαζε, αφού αποδείχθηκε και τότε πως η μοναδική ομάδα που κυνηγά το όποιο σύστημα του Ολυμπιακού όποτε βρει την ευκαιρία (και με τον Κλάτενμπεργκ την είχε βρει) είναι η ΑΕΚ.

Ναι, δεν μπορούμε παρά να παραδεχθούμε πως όλο αυτό το παραμύθι με τις τοποθετήσεις κατά της ΚΕΔ από πλευράς ΠΑΟΚ μας προκαλεί προβληματισμό. Γιατί είναι σαφές πως όλα εντάσσονται στην στρατηγική του κλόουν (κανείς άλλος δεν μπορει να χαράξει πλέον στρατηγική εκεί) που πάντα έχει βασικό στόχο την ΑΕΚ, που αποτελεί και το μεγαλύτερο κόμπλεξ του. Τον μεγαλύτερο πόνο του. Αυτό που θα τον ακολουθεί σε όλη του την ζωή.

Θα τον πονά πάντα η ΑΕΚ

Βλέπετε, το βράδυ της 11ης Μαρτίου του 2018 έπεσε πολύ βαρύ και ποτέ δεν αλάφρυνε ο κλόουν από αυτό το βάρος. Καθώς ότι και να έχει κάνει, ο καλύτερος όντως προπονητής που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ, στην καλύτερη του περίοδο, ο απολογισμός του είναι περίπου ίδιος με μια μέτρια περίοδο της ΑΕΚ στο ίδιο διάστημα. Γιατί ένα πρωτάθλημα για τον ίδιο και την ομάδα του, είναι ιστορικό επίτευγμα, αλλά για την ΑΕΚ είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Και κάτι ακόμη βασικό: Ακόμη και σε αυτή την περίοδο δεν κατάφερε να παίξει στο Champions League και ποτέ δεν θα καταφέρει να παίξει στο Champions League με τον ΠΑΟΚ. Πως να μην είναι λοιπόν αρχικομπλεξικός; Εδώ ο άνθρωπος τους έβαλε να του κάνουν την επίσημη ανανέωση συμβολαίου 48 ώρες πριν το ματς με την ΑΕΚ…

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X