Σεμπάστιαν Αλέ: Ισοπέδωσε την αρρώστια και «πέταξε» για τον τελικό (ΦΩΤΟ)

Σεμπάστιαν Αλέ: Ισοπέδωσε την αρρώστια και «πέταξε» για τον τελικό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέ κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και με ένα… απλό αλλά χρυσό γκολ κόντρα στο Κονγκό, έστειλε την Ακτή Ελεφαντοστού στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Σεμπάστιαν Αλέ τον Ιούλιο του 2022 έφυγε από τον Άγιαξ και ταξίδεψε στην Γερμανία για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι 31,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως στάθηκε αρκετά άτυχος καθώς κατα την διάρκεια της προετοιμασίας είχε παραπονεθεί για αδιαθεσία μετά την προπόνηση και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου εκεί μάθαμε τα μαντάτα. Ο Ιβοριανός Σέντερ φορ είχε διαγνωστεί με όγκος στους όρχεις.

Σεμπάστιαν Αλέ: Ισοπέδωσε την αρρώστια και «πέταξε» για τον τελικό (ΦΩΤΟ)

Όσα είχε δηλώσει ο Αλέ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA

«Ξεκίνησε, απ’ ό,τι θυμάμαι με πόνο στο στομάχι ενώ, έλειπα με την ομάδα της εθνικής στις 31 Μαΐου. Πήρα φάρμακα για τρεις ή τέσσερις ημέρες και υποχώρησε, αλλά μετά άρχισα να νιώθω ότι είχα γρίπη, οπότε πέρασα όλο τον χρόνο μου με την εθνική ομάδα νιώθοντας άρρωστος.

Ένιωσα καλύτερα μόλις επέστρεψα στο σπίτι, αλλά από τότε που συνέβη για πρώτη φορά, ένιωθα μία ενόχληση λίγο κάτω από το στομάχι μου, πίσω από τους κοιλιακούς μου. Ήταν ενοχλητικό, αλλά δεν ήταν πραγματικά επώδυνο, υπέφερα κατά καιρούς από δυσπεψία και ένιωθα πρήξιμο.

Πήγα στο Ντόρτμουντ μερικές φορές στο μεταξύ, νομίζοντας ότι δεν θα ήταν κάτι σοβαρό, αλλά και πάλι δεν έφευγε. Ο γιατρός μού είπε να πάω για υπερηχογράφημα.

Έπειτα συναντήθηκα με την ομάδα της Ντόρτμουντ για την προετοιμασία στην Ελβετία. Αποφασίσαμε να πάμε για μαγνητική τομογραφία. Αμέσως μετά τη μαγνητική μού είπαν ότι υπήρχε ένας όγκος εκεί.

Είμαι αρκετά τυχερός που νιώθω καλά. Είμαι σωματικά ικανός να εργαστώ, αισθάνομαι καλά τόσο ψυχικά όσο και σωματικά άποψη, κάτι που φυσικά βοηθάει στην καταπολέμηση της ασθένειας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στον εαυτό μου ήταν: Εντάξει, μου συνέβη. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι καλά ψυχικά και σωματικά».

Μετά από πολλές εξετάσεις, χημειοθεραπείες και 2 χειρουργεία ο Αλέ ισοπέδωσε τον καρκίνο και γύρισε δριμύτερος τον Ιανουάριο του 2023. Στις 13 του ίδιου μήνα επέστρεψε, έπαιξε με την Βασιλεία και σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε διάστημα επτά λεπτών. Αυτή την στιγμή ο Αλέ είναι καλύτερα από ποτέ και με δικό του γκολ έστειλε την εθνική του ομάδα, την Ακτή Ελεφαντοστού, στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σεμπάστιαν Αλέ: Ισοπέδωσε την αρρώστια και «πέταξε» για τον τελικό (ΦΩΤΟ)

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης (7/2) μπήκε στο γήπεδο για να παίξει στον ημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τα παπούτσια του να γράφουν «F@@ck Cancer» που του θυμίζει την τεραστια νίκη του κόντρα σε αυτή την σοβαρή αρρώστια. Τώρα τελικός για τους Ιβοριανούς μετά από εννέα χρόνια. Μια ευκαιρία να γίνουν οι θριαμβευτές της «μαύρης» ηπείρου.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X