Ήμαρτον με το θράσος της προπαγάνδας των θεατρίνων

Ήμαρτον με το θράσος της προπαγάνδας των θεατρίνων

Ο Γκρανκάσας βλέπει το θέατρο... σκιών που δημιουργεί ο Παναθηναϊκός και έχει αποδείξεις για όλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματικά αρχίζουν κι εξαντλούνται τα όρια της υπομονής με την αστεία προπαγάνδα του Παναθηναϊκού. Που όμως επειδή την υπηρετούν πολλοί και πολλά Μέσα επηρεάζει κόσμο. Δεν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα, η πιο ευνοημένη τα τελευταία χρόνια και μακράν η πιο ευνοημένη φέτος κάθε τρεις και λίγο να μιλάει επίσημα για διαιτησία.

Δεν είναι δυνατόν και χθες, μετά το ματς με τον Ατρόμητο να βγάζουν ανακοίνωση. Ξέρετε γιατί; Γιατί αυτή την φορά διαιτητής και VAR δεν έδωσαν πέναλτι σε κάποια από τις βουτιές τους. Δεν μάσησαν δηλαδή σε αυτό το όργιο που βλέπουμε πλέον σε κάθε ματς του Παναθηναϊκού με κάτι καραγκιόζηδες να πέφτουν κάτι και να ουρλιάζουν συστηματικά, κάθε φορά που νιώθουν άγγιγμα και πολλές φορές χωρίς καν να νιώσουν.

Η αλήθεια των αριθμών

Μιλάει για διαιτησία και μάλιστα λέει πως ευνοείται συστηματικά η ΑΕΚ κυρίως, η ομάδα που αυτή την στιγμή έχει υπέρ της τα περισσότερα πέναλτι. Έχει 10 με δεύτερον τον άλλον αδικημένο, τον Ολυμπιακό που έχει 9. Και η ομάδα που… ευνοείται συστηματικά έχει 7.

Ο Παναθηναϊκός έχει επίσης τα λιγότερα πέναλτι κατά του. Μόλις 1. Και κυρίως, γιατί την εποχή του VAR πολλά παίζονται εκεί, έχει και μάλιστα μακράν τις λιγότερες κίτρινες σε βάρος του. Μόλις 32, με τον επόμενο, τον ΠΑΟΚ, να έχει 41 και την ΑΕΚ να έχει 46! Κι όμως η ομάδα που έχει υπέρ της και αριθμητικά τα περισσότερα σφυρίγματα, έχει το θράσος να βγαίνει και να μιλάει για εύνοια στην ΑΕΚ που και οι αριθμοί δείχνουν πως έχει την χειρότερη μεταχείριση από τους διαιτητές σε σχέση με όλους τους άλλους ανταγωνιστές της για το πρωτάθλημα.

Προσβάλουν το ποδόσφαιρο

Αυτή την ομάδα προσπαθεί να παρουσιάσει ευνοημένη η προπαγάνδα της ομάδας των θεατρίνων, που πλέον προκαλούν οργή σε όποιον μη φανατισμένο οπαδό τους κάθεται να δει έναν αγώνα τους.

Βαρεθήκαμε, μπουχτίσαμε κι αγανακτήσαμε να τους βλέπουμε να βουτάνε και να ουρλιάζουν και να ψάχνουν κάθε σημείο σώματος των αντιπάλων τους να ακουμπήσουν για να βουτήξουν μετά και να κάνουν ότι τους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Ήμαρτον πλέον με αυτή την εικόνα που προσβάλλει το ποδόσφαιρο και με την προπαγάνδα τους. Ήμαρτον!

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X