Με τον κόσμο της για την πρώτη νίκη (18:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Καματερού

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 18:00 τον ΠΑΟΚ στο Καματερό για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, μετά την δηλητηρίαση λόγω της τροφικής δηλητηρίασης στον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 18:00 την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της Handball Premier.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος. Σε αυτή την πρώτη «μάχη» οι παίκτες του Φρεντερίκ Μπουζόν αναμένεται να έχουν και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους. Αυτός άλλωστε ήταν και ένας βασικός λόγος που η ΑΕΚ επέλεξε ως έδρα για το σημερινό παιχνίδι το κλειστό του Καματερού. Εισιτήρια θα διατίθενται έξω από το γήπεδο, στην τιμή των 10€.  Όσοι δεν έχουν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

Ο Μαξιμίλιεν Τικ δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους ξεκινούν τα πλέι οφ. Ο τρόπος διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος είναι συναρπαστικός. Περιμέναμε για αυτό όλη τη σεζόν. Παίζουμε σε υψηλό επίπεδο με στόχο να αγωνιζόμαστε σε τέτοια παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μόλις κατέκτησε το Κύπελλο. Ξέρουμε ότι όλα είναι διαφορετικά στα πλέι οφ και η σειρά κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατή. Είμαστε πανέτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια και ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στους εκπληκτικούς οπαδούς μας. Πάμε για τη νίκη για εμάς, αλλά και για εκείνους».

Ο προπονητής της ομάδας, Φρεντερίκ Μπουζόν είπε στο aek.gr: «Είναι πολλά τα συναισθήματα που νιώθουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Τώρα ξεκινάνε τα πλέι οφ. Είναι μία νέα διοργάνωση στην κυριολεξία! Αυτό απαιτεί να κάνουμε περισσότερα σε όλους τους χώρους του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να περιμένουμε, για να βρεθούμε μπροστά από τους φιλάθλους μας! Συγχαρητήρια στην διοίκηση που μας βρήκε ένα γήπεδο, το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε την στήριξη των οπαδών μας. Για εμάς είναι ιδιαίτερα στενάχωρο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τους φιλάθλους μας, με ενθουσιασμό και συνέπεια. Διψάμε για να τους δώσουμε χαρές».

Το πρόγραμμα της σειράς των ημιτελικών

1η αγωνιστική Σάββατο 27/4 (ΚΓ Καματερού 18:00) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Τσάκωνας- Ανταλής)

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

3η αγωνιστική ΣΚ 25-26/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΤΕΤ 15/5 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ

3η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X