Παρί Σεν Ζερμέν: Εξετάζει το «μπαμ» με Ραφαέλ Λεάο το καλοκαίρι

Παρί Σεν Ζερμέν: Εξετάζει το «μπαμ» με Ραφαέλ Λεάο το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται για το καλοκαίρι ο Ραφαέλ Λεάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε φουλ ρυθμούς προχωρούν τα μεταγραφικά σχέδια της Παρί Σεν Ζερμέν για το καλοκαίρι, η οποία ετοιμάζεται να προσελκύσει έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες της Serie A.

Τη στιγμή που οι Παριζιάνοι περιμένουν να μάθουν την απόφαση του Κιλιάν Μπαπέ σχετικά με το μέλλον του, στο Παρίσι δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση του Ραφαέλ Λεάο.

Το παραπάνω επιβεβαιώνεται από τον έγκυρο δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, ο οποίος βέβαια συμπληρώνει πως ακόμα δεν υπάρχουν επαφές μεταξύ Παρί και Μίλαν για τη διαπραγμάτευση της μεταγραφής.

Από την πλευρά του πάντως ο Πορτογάλος γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πρέπει να αποφασίσει αν θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ροσονέρι ή αν θα πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του ύψους 175 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος αριστερός εξτρέμ μετράει έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 26 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X