«Ο Μπακασέτας έπαιρνε 1,3 εκατ. ευρώ, φεύγει για να ζήσει αλλού» λέει ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ

«Ο Μπακασέτας έπαιρνε 1,3 εκατ. ευρώ, φεύγει για να ζήσει αλλού» λέει ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της Τραμπζονπόρ, Ερτουγκρούλ Ντογάν μίλησε για την μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγκρούλ Ντογάν αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ώθησε τον Τάσο Μπακασέτα να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Με νέες του δηλώσεις, παραδέχθηκε πως παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, ο αρχηγός της Εθνικής ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Τραπεζούντας αποφεύγοντας παράλληλα να αναφερθεί στον Παναθηναϊκό.

«Ο Μπακασέτας εισπράττει 1,3 εκατ. ευρώ από την Τραμπζονσπόρ. Του κάναμε μια νέα πρόταση, αλλά δεν την αποδέχθηκε. Κάναμε και δεύτερη προσφορά. Ο Μπακασέτας είναι ήταν πολύ χρήσιμος όσο αγωνίστηκε στην Τραμπζονσπόρ.

Θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που στοχεύει στο πρωτάθλημα. Αγαπάει πάρα πολύ την Τραμπζονσπόρ, αλλά δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε στο ποσό. Ίσως όμως θέλει να ζήσει κάπου αλλού με την οικογένεια του. Δεν είναι από την Τραπεζούντα και έχει διαφορετικά πλάνα. Δεν γνωρίζουμε».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X