Στην προπόνηση του Ολυμπιακού η Θύρα 7 για να ντοπάρει τους παίκτες ενόψει Παναθηναϊκού

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού η Θύρα 7 για να ντοπάρει τους παίκτες ενόψει Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Στο προπονητικό του Ρέντη θα βρεθούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού πριν από την αναχώρηση της αποστολής για «ντόπα» πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα βρεθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη «Λεωφόρο», με σκοπό να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές εν όψει του ντέρμπι.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» (21:30) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θέλουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν τον Καρβαλιάλ και τους ποδοσφαιριστές του και για αυτό θα δώσουν το «παρών» στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη «Λεωφόρο».

Η Θύρα 7 έστειλε το μήνυμα της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί απόψε στο Ρέντη για να τονώσουν ψυχολογικά τους «ερυθρόλευκους».

«Σήμερα στις 18:40 ΟΛΟΙ στο προπονητικό στο Ρέντη για να εμψυχώσουμε την ομάδα», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X