Το σκοτεινό παρελθόν του Φατίχ Τερίμ: Η φιλία με τον Ερντογάν, οι Γκρίζοι Λύκοι και το οικονομικό σκάνδαλο! (ΦΩΤΟ)

Το σκοτεινό παρελθόν του Φατίχ Τερίμ: Η φιλία με τον Ερντογάν, οι Γκρίζοι Λύκοι και το οικονομικό σκάνδαλο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πλούσιο και σκανδαλώδες το παρελθόν του Φατίχ Τερίμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το απόγευμα της Τρίτης, νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο Φατίχ Τερίμ σε μια κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου που προκάλεσε αντιδράσεις!

Ο Φατίχ Τερίμ θεωρείται ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών στην Τουρκία και όχι άδικα. Ως τεχνικός, έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα στη γειτονική χώρα, 3 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ. Η μεγαλύτερή του στιγμή, ωστόσο, ήταν το 2000 όταν οδήγησε την Γαλατασαράι στον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο, το Κύπελλο UEFA.

Υπήρξε επίσης προπονητής στην Εθνική Τουρκίας, τη Φιορεντίνα, τη Μίλαν, την Ανκαραγκουτσού και την Γκέζτεπε. Επιπλέον, εξέλιξε και βοήθησε Τούρκους παίκτες να διαγράψουν λαμπρές καριέρες και να καθιερωθούν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Τερίμ

Στις 30 Νοεμβρίου του 2023 το medyanews.net έγραφε ότι ο Σετσίλ Ερζάν, πρώην διευθυντής της Denizbank, κατηγορείται για εξαπάτηση 18 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων θρύλων του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Το ποσό που αναφέρθηκε ήταν αστρονομικό για την απάτη με «πυραμίδες» επενδυτών: 25 εκατομμύρια δολάρια και 7 εκατομμύρια λίρες. «Το σκάνδαλο, που πήρε το όνομά του από τον Φατίχ Τερίμ, εμπλέκει πολυάριθμες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και έχει αποκαλύψει τρωτά σημεία στον χρηματοπιστωτικό τομέα της Τουρκίας», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Το «Fatih Terim Fund», που πήρε το όνομά του από έναν διάσημο Τούρκο προπονητή ποδοσφαίρου, εξαπάτησε επενδυτές, μεταξύ των οποίων και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.

Ο Ερζάν κατηγορείται για εξαπάτηση τουλάχιστον 18 ατόμων, μεταξύ των οποίων αρκετοί ποδοσφαιριστές και η κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μπούσε Τερίμ. Οι δραστηριότητες του Ερζάν ξεκίνησαν το 2011 μετά από απώλειες σε επενδύσεις σε μετοχές, που τον ώθησαν να δημιουργήσει ένα παραπλανητικό επενδυτικό ταμείο.

Με πολλά υποσχόμενες αποδόσεις 27% μέσα σε 25 ημέρες, το πρώτο της θύμα ήταν ο επιχειρηματίας Μπουλέντ Τσεβικέρ.

Ο Ερζάν αξιοποίησε τις γνωριμίες του στη Γαλατασαράι, καθώς είχε επαφές με παίκτες τους οποίος έκανε πελάτες της Denizbank. Τα πρώτα θύματα ήταν ο γαμπρός του Τερίμ, Volkan Bahçekapılı και ο Emre Belözoğlu. Ο Arda Turan έχασε 13,9 εκατομμύρια δολάρια.

Αξιοποίησαν τη φήμη του Τερίμ

Το ταμείο, αξιοποιώντας τη φήμη του Φατίχ Τερίμ, έγινε δέλεαρ για επενδυτές από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Τερίμ, αν και κατονομάζεται στην υπόθεση σύμφωνα με το medyanews.net, έχει αρνηθεί την ανάμειξή του, με έρευνες να είναι συνεχείς για τον πιθανό ρόλο του. «Η στενή του σχέση με τον Ερζάν προσθέτει πολυπλοκότητα στην υπόθεση», τονίζει το δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X