Λούπος: «Ο κανιβαλισμός και η ισοπέδωση δεν ταιριάζουν στην ΑΕΚ»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κρίενς Λουκέρνη
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα στήριξης του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνου Λούπου στην ομάδα χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του μήνυμα στήριξης στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έστειλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής, Πάνος Λούπος.
Συγκεκριμένα υποστήριξε πως παρά την κακή χθεσινή εμφάνιση η ομάδα χρειάζεται στήριξη και όχι ισοπέδωση. Παράλληλα στάθηκε και στα πολλά προβλήματα τα οποία η ΑΕΚ δεν χρησιμοποίησε ποτέ ως δικαιολογία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Ήταν κακή η ομάδα χθες; Ήταν. Όποτε υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια, κακές στιγμές της ομάδας, κρύφτηκε κανείς πίσω από αυτές ή δεν έγιναν άμεσα τα πάντα για να διορθωθεί η κατάσταση; Μια ομάδα που στα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει πάρει τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο (που θα ήταν δύο αν δεν ανέβαλε τον τελικό ο covid-19) κι ένα ευρωπαϊκό κύπελλο, πρέπει να «κατασπαράζεται» όποτε χάνει; Μια ομάδα που φέτος βρέθηκε ξαφνικά άστεγη, της στέρησαν αυτό που έχει συνηθίσει να είναι «σπίτι της» και όλοι ξέρουν (φίλοι και αντίπαλοι) τι δυναμική της δίνει. Μια ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει οχτώ διαφορετικά γήπεδα για εντός έδρας αγώνες και προπονήσεις. Και που δεν θέλησε να το επικαλεστεί ποτέ ως δικαιολογία. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και δεν επηρεάζει την καθημερινότητα της. Και πέρυσι, υπήρχαν και κακές στιγμές και κακώς κείμενα. Να θυμίσω τι γραφόταν στα social μετά την απώλεια του Κυπέλλου; Προφανώς και είναι αποδεκτή η κριτική, προφανώς και πάνω στη στεναχώρια, ξεφεύγουν και δύο κουβέντες παραπάνω. Αλλά η ισοπέδωση και ο κανιβαλισμός, αρμόζουν σε αυτή την ομάδα και στην ΑΕΚ γενικότερα; Έγιναν και πέρυσι ΟΣΑ έπρεπε, υπήρξε ΕΝΩΣΗ, υπήρξε ΠΙΣΤΗ και η ΟΜΑΔΑ μαζί με τον ΚΟΣΜΟ στο πλευρό της, πήρε το Πρωτάθλημα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λέγαμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το πήραμε! Κι αυτό θα γίνει και φέτος, αν θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ! Α.Ε.Κ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X