Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι

Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Photo Credits: INTIME

Ο διάδοχος του Ντε Τσέρμπι στη Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάφορες ομάδες εξετάζουν τη λύση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον έως το 2026 και έχει ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ. Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους», αλλά μετά το ματς με την Μπρέντφορντ (0-0), άλλαξε στάση και δήλωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα.

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν, όμως, πως τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τόνι Μπλουμ, και ίσως τελικά αποχωρήσει από την Μπράιτον το καλοκαίρι. Πάντως ο ίδιος ο Ντε Τσέρμπι θέλησε να βάλει τέλος στη φημολογία και δήλωσε πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα.

Πάντως η φημολογία επιμένει και αν τελικά φύγει ο Ντε Τσέρμπι ο Μπλουμ θα επιδιώξει την πρόσληψη του Βενσάν Κομπανί, αλλά ο 38χρονος Βέλγος κόουτς της Μπέρνλι, όμως, δήλωσε πως δεν πρόκειται να φύγει από τον πάγκο της ομάδας.

Ετσι σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian» ο πρόεδρος των «γλάρων» έχει στραφεί στη λύση του Κίεραν ΜακΚένα, προπονητή της Ιπσουϊτς, που την οδηγεί στην επιστροφή στην Premier League. Ο 37χρονος Ιρλανδός τεχνικός θεωρείται ένα από τα νέα μεγάλα ονόματα στο χώρο της προπονητικής στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X